Denuncien discriminacions racistes per part d'una discoteca de Sant Cugat

El local nega que hi hagués cap tipus de motivació racista

La discoteca, The Police 080, ho nega | CatalunyaDiari.cat

Un grup de joves ha denunciat el tracte rebut per la discoteca The Police 080 de Sant Cugat (Vallès Occidental). Els fets van tenir lloc el passat 24 de juny, tal com recull el diari 'Tot Sant Cugat' a partir del relat d'una testimoni, Marta Porredón. La noia explica que van entrar amb uns amics al local, però que alguns es van quedar fora. Entre ells, dos espanyols d'origen senegalès i dominicà. Quan va sortir a buscar-los i van intentar entrar, a la porta se'ls va prohibir l'entrada perquè es tractava d'«una festa privada». Ella va assegurar que acabava de ser dins la discoteca, però no els va importar. En demanar el full de reclamacions, se'ls va negar i van ser informats que els Mossos havien d'estar presents.

Finalment, van trucar els Mossos i en la seva presència es van presentar les reclamacions pertinents. Marta Porredón assegura que els vigilants van allunyar-se del grup fent comentaris racistes: «Que vagin a Otto, que tenen una sala per a negres», va sentir-los dir. Roger Mesegué, responsable de The Police 080, relata els fets d'una altra manera: «Un grup de sis o set noies va entrar al local, i a fora van quedar tres persones de color. Quan van voler entrar, els vam parar per l'actitud que tenien», explica Mesegué. «No anaven mal vestits, tot i que un anava amb samarreta sense mànigues, amb pírcings i altres elements. En parar-los, van tenir una actitud inapropiada, a més de mostrar signes d'haver consumit alcohol i, tot i que no en podem estar segurs, d'haver consumit alguna altra substància. I se'ls va denegar l'accés».

A més, Mesegué nega rotundament que els vigilants actuessin amb motivacions racistes: «Nosaltres no neguem l'entrada ni per qüestions de color, ni sexe ni religió. És més, en aquell moment hi havia persones de color a l'interior del local, i és un fet que es pot comprovar a les xarxes socials», afirma el responsable de la discoteca. 


Comentaris

envia el comentari