ÚLTIMA HORA

🚨 Evacuen d'urgència una fàbrica que produeix la vacuna d'AstraZeneca al Regne Unit

Denuncien el responsable d'un local de Blanes per promoure el joc il·legal i la venda d'alcohol

L'establiment obsequiava els clients que adquirien consumicions amb fitxes per a la ruleta que, a la vegada, permetien obtenir més begudes de premi

Una de les ruletes instal·lades al bar de manera il·legal | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han denunciat el responsable d'un establiment de Blanes per joc il·legal i promoure la venda d'alcohol. Les infraccions es van detectar durant una inspecció rutinària que efectius de la Unitat Regional de Policia Administrativa (URPA) de la Regió Policial de Girona realitzaven en un restaurant musical. Els agents van detectar que hi havia una taula de joc tipus ruleta americana (només autoritzada en casinos) i una treballadora que exercia de 'crupier'. 

Els clients pagaven una consumició i, a canvi, obtenien un tiquet per bescanviar per deu fitxes amb les quals podien jugar una tirada a la ruleta. El premi: deu consumicions alcohòliques. Els mossos van aixecar acta de les infraccions detectades i va decomissar la taula de joc, el cilindre i les fitxes. La denúncia s'ha tramès al Departament de Jocs i Espectacles de Girona així com al Departament de Salut de Girona.


Comentaris

envia el comentari