Denuncien la presència d'un possible abusador sexual a la Universitat Autònoma de Barcelona

Una jove estudiant ha denunciat l'actitud sospitosa que va patir per part de l'individu, assegurant que va veure com intentava el mateix amb altres noies

Els fets van ocórrer, presumptament, a la UAB. | UAB

Una jove estudiant de la Universitat Autònoma de Barcelona —UAB— ha denunciat a través de les xarxes socials el que podria ser un nou cas de violència sexual dintre d'una zona educacional. Segons explica el relat de la noia, després de baixar ahir dijous, 30 de març, del ferrocarril que arriba al complex educatiu de Cerdanyola del Vallès, es va asseure en un banc situat davant de la farmàcia de la plaça Cívica. Quan es trobava allà, un noi —el presumpte agressor— se li va apropar preguntant-li si sabia «que volien dir els grafitis que tenia al darrere».

Segons la noia, amb l'excusa de la pregunta, el noi es va asseure al seu costat, començant-li a «tirar» floretes i a tocar-li la cama i la panxa, sense el seu permís. La noia, espantada, explica que va intentar marxar, moment que l'individu va aprofitar per forçar-la a fer-li una abraçada i dos petons. Després d'aquesta situació, la noia explica que «va marxar corrents», mentre veia com el noi s'apropava a una altra noia que sortia de la parada de ferrocarrils del campus universitari.


Comentaris

envia el comentari