IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Denuncien la venda de pistoles casolanes a l’Hospitalet de Llobregat

En un edifici del barri de Pubilla Cases s’ofereixen aquest tipus d’armes amb un bala per 200 euros, segons informa CrónicaGlobal

El límit entre L'Hospitalet i Esplugues de Llobregat es considera un dels punts de major percepció subjectiva d’inseguretat, segons la Fiscalia Superior de Catalunya | ACN

Aconseguir una pistola casolana amb una bala costa a 200 euros a l’Hospitalet de Llobregat. Segons informa CrónicaGlobal, en un edifici situat al carrer Luarca del barri de Pubilla Cases, ofereixen aquest tipus d’armes fabricades amb tubs de coure, acer, molles i claus amb capacitat per a disparar una bala.

En el reportatge també s’alerta de la presumpta venda de droga a l’avinguda Severo Ochoa, que segons el diari digital és «sorprenentment fàcil i habitual». «Aquí no ve la policia. Tenen por. Arriben quan tot el desastre ja està fet», va afirmar l’individu que segons CrónicaGlobal els hi va oferir la pistola.

L’avinguda Severo Ochoa, a la frontera entre l’Hospitalet i Esplugues de Llobregat, i els carrers propers registren uns dels índexs de criminalitat «més alarmants», segons les estadístiques policials consultades pel mitjà, que quantifica dos assassinats, quatre temptatives d’homicidi i desenes de baralles entre bandes rivals, situant la zona com un dels punts de major percepció subjectiva d’inseguretat segons la Fiscalia Superior de Catalunya.


Comentaris

envia el comentari