rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Troben els cadàvers de la mare i el nen de 10 anys desapareguts a Canàries

Denuncien una oferta de feina en què s'oferien 3.200 euros al mes per ser secretària amb «relacions esporàdiques»

Milers d'usuaris de Twitter ja han mostrat el seu rebuig a la xarxa
Una oferta de fina implica «relacions esporàdiques» amb el director. | Unsplash

 

Una tuitaire «feminista i periodista», com ella mateixa es defineix a la xarxa, va denunciar a través de Twitter l'oferta de feina que li acabava d'arribar, després de veure que demanaven «fotos recents de cos sencer». «Prepareu-vos per al·lucinar amb l'oferta de feina que m'ha arribat», denunciava la tuitaire.  

 

i és que certament, es tracta d'un cas per al·lucinar, ja que l'oferta deia el següent: «Bon dia, moltes gràcies per haver-se interessat en la nostra oferta. Agrairíem que ens remetés com més aviat millor el seu CV per conèixer la seva experiència, així com fotos recents de cos sencer en les quals puguem apreciar la seva aparença física».

 

Una 'repugnant' oferta laboral 

Davant d'aquest missatge, l'afectada va respondre el missatge, obtenint la següent justificació per part de l'empresa: «Lamentem haver-te generat desconfiança i que no comparteixis la nostra política de preselecció, com t'havíem indicat el nou director d'operació encara es troba a Amsterdam».

 

Tanmateix, afegien que el responsable «volia conèixer-la, parlar i veure el seu cos en una entrevista per Skype o similar per a comprovar si compleix el perfil i tots els requisits exigits», detallant que buscaven «una secretària de direcció molt liberal, versàtil i polivalent, amb disponibilitat horària i per a viatjar». 

 

Finalment, indicaven que representava «una plaça laboral estable, amb una alta remuneració, a causa de les particularitats de l'oferta, de 3.200 euros al mes, més els incentius segons vàlua i implicació amb el director», detallant que la feina «implicava relacions esporàdiques». 

Una oferta que incendia Twitter 

La denúncia de la noia ha provocat que molts usuaris de Twitter hagin compartit la notícia, sumant-se així a la denúncia de l'oferta de feina d'aquesta empresa. Algunes lamentaven sentir-se «sorpreses, però acostumades», mentre altres preguntaven si una situació com aquesta «es podria denunciar». 

 

Tanmateix, hi havia usuaris que alertaven haver rebut la mateixa oferta i que, fins i tot, «feia un any i mig que rebien missatges de l'empresa on demanaven cites per Skype i en persona». Altres denunciaven que aquesta empresa «juga amb la necessitat de les persones i per això cal menysprear-los, però no culpar a les víctimes, mai».

 

Sens dubte, una desagradable situació, conseqüència d'una oferta en la qual més de 300 persones estan inscrites. La pèssima situació laboral que es viu a Espanya, la necessitat d'obtenir ingressos i la superioritat econòmica d'alguns empresaris fa que aquestes situacions es visquin més del que ens pensem.