IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Denuncien la presència de toxicòmans en un parc infantil del Raval

Els consumidors s'injecten drogues a plena llum del dia i a la vista de tothom

Raval
Denuncien la presència de toxicòmans en un parc infantil del Raval | Twitter

Veïns del barri del Raval han denunciat la presència de toxicòmans consumint drogues a plena llum del dia en un parc infantil d'aquest districte de Barcelona. Concretament, el vídeo que han difós a xarxes socials està realitzat a la plaça Salvador Seguí, i en ell es pot apreciar a dos nois que preparen una xeringa per injectar-se la droga, sense importar que sigui de dia o que estiguin a la vista de tothom.

La denúncia s'ha produït després de les últimes operacions contra els narcopisos de la capital catalana, quelcom que ha acabat causant que ara els drogoaddictes tinguin menys pudor a l'hora d'ingerir aquest tipus de substàncies en ple carrer.

Els veïns ja no se sorprenen en veure els toxicòmans

Alguns veïns de la zona, els testimonis dels quals queden recollits a 'ElCaso.cat', han fet patent que això és quelcom que succeeix cada dia de manera habitual, motiu pel qual ja no se sorprenen quan presencien una escena d'aquest tipus.

I, si bé és més freqüent veure'ls consumint substàncies estupefaents de cara a la nit o a primera hora del matí, els residents d'aquest districte no se senten còmodes sabent que, tan sols unes hores més tard, la zona estarà ocupada per nens que juguen aliens a tot el que passa quan el parc es queda buit.

Les operacions contra els narcopisos ha agreujat el problema

Així les coses, gran part del veïnat considera que les contínues operacions dels Mossos d'Esquadra contra els narcopisos han estat el detonant de la situació, ja que els toxicòmans «ja no tenen on drogar-se».

Això ha provocat que no només augmenti la presència de drogoaddictes, sinó també que cada vegada es produeixin més baralles a la zona. A més, la sala de venipunció Baluard —que és un local on els drogodependents poden injectar-se drogues comptant amb les condicions sanitàries necessàries— ha vist com el nombre d'assistents augmentava fins al doble des de finals d'octubre de l'any passat.


Comentaris

envia el comentari