IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Denuncien que hi ha lladres que es fan passar per policies per robar amb violència als domicilis de les seves víctimes

Els sospitosos entren a les cases dient que porten una citació judicial i després amenacen els inquilins per endur-se tot el que poden

Els Mossos d'Esquadra han alertat d'una nova modalitat que utilitzen els lladres per entrar a casa de les seves víctimes i endur-se tot el que poden, sovint amb violència i amenaces als inquilins. Segons han explicat, els lladres truquen a les cases fent-se passar per policies, al·legant que porten una citació judicial per algun dels habitants del domicili. En cas de dubte, els falsos agents expliquen que l'obstrucció de la seva feina pot comportar seriosos problemes judicials, motiu pel qual acaben tenint permís per entrar als domicillis. Un cop dins, amenacen les víctimes amb una arma, les lliguen i s'enduen tot el que poden del pis.

Segons l'alerta dels Mossos, els lladres podrien obtenir la informació sobre les persones que viuen a les cases mitjançant el cens electorals, tot i que també han explicat que no coneixen cap cas oficial d'un robatori d'aquestes característiques. En qualsevol cas, els Mossos volen aprofitar l'avís per informar la població que en cap cas s'ha d'obrir la porta a persones desconegudes, i que en cas de dubte, convé trucar al 112. En l'avís que corre per les xarxes s'assegura que en els casos d'aquest tipus de robatori, les citacions judicials només les poden portar als domicilis agents policials uniformats, però els Mossos han detallat que també és possible que s'entreguin mitjançant agents no uniformats però degudament acreditats.


Comentaris

envia el comentari