rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Denuncien una 'rave' en una nau industrial del Tarragonès

La festa hauria començat durant el cap de setmana i, avui dilluns, segueix en marxa | Els Mossos han obert una acta i controlen els accessos i la mobilitat
Els Mossos d'Esquadra han obert una acta administrativa al responsable de la festa | Cedida

 

Una nau industrial del polígon de Perafort, a la comarca del Tarragonès, segueix de festa amb una gran ‘rave’ que hauria començat durant el cap de setmana i que, a hores d’ara, a les portes de Cap d’Any, encara s’allarga. Segons han explicat els Mossos d’Esquadra a TarragonaDigital, a l’edifici hi hauria uns 500 assistents, a més d'uns 300 vehicles estacionats als voltants.

 

Avui dilluns, 31 de desembre, i arran d’una denúncia, la policia catalana s’ha desplaçat cap al lloc dels fets i els agents han obert una acta administrativa al responsable de la gresca, ja que no té permís ni autorització per organitzar la festa. Els Mossos d’Esquadra han explicat que la nau es troba en un punt on no molesta els veïns del poble i que, ara mateix, hi han instaurat diversos controls preventius, per tal de vigilar que ningú pugui agafar el cotxe si no es troba en òptimes condicions per fer-ho. Desallotjar els assistents, han assegurat des de la policia, suposaria un risc i un problema major.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris