Imatge d'un mosso d'esquadra vestit amb l'armilla anti-bales d'esquena.

Denuncien un taxista i un conductor de bus per delictes viàris a l'Empordà

El primer va donar positiu en drogues, mentre que el segon va estar conduint durant més de set hores

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un taxista veí de la Jonquera, a l'Alt Empordà, i el conductor d'un bus de línia regular entre Itàlia i Espanya com a presumptes autors d'infraccions viàries que suposadament van cometre a Girona el dimecres 9 i el dijous 10 de juliol, respectivament.

 

El taxista va donar positiu en drogues

El taxista, de 46 anys, va donar positiu en metamfetamines en un test de drogues que els agents li van practicar al voltant de les 20.00 hores durant una inspecció de taxis i VTC a l'estació de l'AVE de Vilafant, han informat els Mossos en un comunicat aquest dissabte. Els agents  van cursar de forma immediata una denúncia contra ell per una presumpta infracció viària, per la qual pot ser sancionat amb una multa de 1.000 euros i amb la retirada de sis punts del permís de conduir, segons ha informat la policia.

El conductor del bus, de 46 anys, ha estat denunciat per una presumpta infracció viària a l'AP-7 a l'altura la Jonquera per excés de conducció ininterrompuda, per reduir el descans diari obligatori i per no haver practicat les anotacions preceptives en l'aparell tacògraf del bus.

L'home havia conduït de forma ininterrompuda durant més de set hores --dues hores i mitja més del permès-- el bus, en el qual viatjaven 36 persones. En tots dos casos, la policia va requerir que un substitut es fes càrrec dels vehicles que conduïen els presumptes infractors.

També et pot interessar...