Denuncien un conductor a Girona per circular amb excés de velocitat, sota els efectes de les drogues i amb el permís retirat

Els fets van ocórrer a la carretera A-2

Imatge del conductor sancionat. | Mossos d'Esquadra.

Segons informen els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona, aquest passat dia 5 d'octubre, van denunciar a un veí de Girona per tres infraccions administratives molt greus relacionades amb el trànsit. Els fets van succeir en un control de velocitat que una patrulla de trànsit havia establert al quilòmetre 704 de la carretera A-2, al terme municipal de Caldes de Malavella, a la comarca de la Selva.

Pocs minuts més tard de les nou del matí, els mossos van detectar un turisme que circulava a 173 km/h, en un tram on la velocitat està limitada a 120 km/h. A més, els agents van aturar el vehicle i quan van identificar el conductor es van adonar que el permís de conduir no estava en vigor, ja que havia perdut tots els punts disponibles. Cal afegir que quan els agents van fer-li les proves de detecció d'alcohol i drogues, van constatar que l'home va donar positiu al drogotest per consum de THC i també cocaïna.

El conductor va ser denunciat per les infraccions comeses que li poden comportar la retirada de deu punts del permís de conduir i una sanació pecuniària de fins a 1.600 euros.


Comentaris

envia el comentari