Denuncien una agressió sexual múltiple a una dona durant el Carnaval de Vilanova i la Geltrú

La policia catalana ha informat que es tracta «d'un fet aïllat» i que no es té constància de cap altra denúncia d'aquest tipus durant el Carnaval

Una dona ha denunciat que va ser víctima d'una agressió sexual per part de tres homes la matinada del dimecres 1 de març durant el Carnestoltes de Vilanova i la Geltrú, al Garraf. Segons han explicat els Mossos d'Esquadra, la víctima va ser agredida sexualment durant la matinada, al voltant de les quatre, però han informat que no es va presentar denúncia en aquell moment ni es va trucar al número d'emergències. Hores més tard, la víctima va presentar una denúncia per un delicte contra la llibertat sexual i el cos policial ha obert una investigació per determinar-ne els fets. Al mateix temps, fonts dels Mossos d'Esquadra han explicat a CatalunyaDiari.cat que es tracta d'un «fet aïllat», ja que no es té constància de cap més denúncia d'aquest tipus durant el Carnaval de Vilanova i la Geltrú. 

La víctima de l'agressió és una noia de 25 anys, que va denunciar que un dels autors dels fets va assaltar-la en un primer moment quan es trobava els porxos de la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú, fins que dues persones més van sumar-se a l'agressió. Segons la seva explicació, els agressors eren tres homes d'entre 20 i 25 anys, amb cabell curt i sense disfressa, i els Mossos ja estan analitzant les gravacions de seguretat dels locals de la zona per intentar trobar tres individus que corresponguin amb la seva descripció.

Associacions i organitzacions de col·lectius feministes de Vilanova i la Geltrú han convocat una roda de premsa aquesta tarda de divendres, 3 de març, per denunciar el cas d'agressió sexual. Està previst que es realitzi a les set de la tarda a la plaça de la Vila.


Comentaris

envia el comentari