Denuncien quatre homes per traficar amb peix il·legal al port de Vilanova i la Geltrú

Els Mossos els van detectar amb 56 quilos de bogarró, sorell i sardines fora de la llotja de la població del Garraf

Venien bogarró, sorell i sardines de manera il·legal fora de la llotja | Cedida

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA), conjuntament amb inspectors de la Direcció General de Pesca i Afers Marítims, han denunciat quatre homes per tinença i venda de 56 quilos de peix fora del mercat legal al port de Vilanova i la Geltrú.

Els agents els van enxampar la setmana passada, els dies 26 i 28 de març, durant uns dispositius contra el comerç i la tinença de peix negre fora de la llotja d'aquesta població del Garraf. Fruit d’aquestes actuacions, es van denunciar els quatre individus i es van intervenir set quilos de bogarró, 47 quilos de sorell —se’n van interceptar dues partides— i dos quilos de sardines.

Els Mossos recorden que la Llei de pesca i acció marítimes estableix que la primera venda de peix i marisc, d’acord amb els principis de lliure comerç, concurrència i transparència, s’ha de fer exclusivament a través dels establiments autoritzats i les llotges.

Detinguda per conduir beguda 8 km en contradirecció per la C-32 

ls Mossos d'Esquadra han detingut una dona de 40 anys com a presumpta autora d'un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l'alcohol i per un altre delicte de conducció temerària. La detenció es va produir el diumenge passat, 31 de març, i la detinguda és una dona de 40 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Vilanova i la Geltrú, al Garraf. 

Mossos d'Esquadra
La dona conduïa sota els efectes de l'alcohol | Mossos d'Esquadra

 

Els fets van tenir lloc al voltant de dos quarts d'onze de la nit, concretament a les 22.25 hores, quan els Mossos van rebre l'avís per part de diversos conductors que alertaven que un turisme estava conduint en contradirecció per l'autopista C-32, a l'altura de Calafell, en sentit Tarragona. Dues patrulles dels Mossos es van desplaçar fins al lloc dels fets i van haver d'avançar la conductora temerària per forçar-la perquè aturés completament el vehicle.

Atropellen un jove que travessava el carrer mirant el mòbil a Vilanova

El passat dilluns 25 de març, al migdia, la Policia Local de Vilanova i la Geltrú va rebre un fatídic avís, un jove havia estat atropellat al carrer del Doctor Zamenhof. Segons han explicat diversos testimonis a ‘l’Eix Diari’, el jove, de 18 anys, anava mirant el mòbil mentre creuava pel mig del carrer, quan va passar un camió que li va donar un cop amb el retrovisor i el va fer caure a terra. 

El jove va quedar a terra, en mig del carrer, davant d’un bus que estava aturat. Finalment, una ambulància el va traslladar a l’hospital de Sant Antoni per ser atès de ferides, aparentment de caràcter lleu.


Comentaris

envia el comentari