Imartge d'un operatiu dels Mossos d'Esquadra amb diverses patrulles

Denuncien la venda de pistoles casolanes a l’Hospitalet de Llobregat

En un edifici del barri de Pubilla Cases s’ofereixen aquest tipus d’armes amb un bala per 200 euros, segons informa CrónicaGlobal

Aconseguir una pistola casolana amb una bala costa a 200 euros a l’Hospitalet de Llobregat. Segons informa CrónicaGlobal, en un edifici situat al carrer Luarca del barri de Pubilla Cases, ofereixen aquest tipus d’armes fabricades amb tubs de coure, acer, molles i claus amb capacitat per a disparar una bala.

En el reportatge també s’alerta de la presumpta venda de droga a l’avinguda Severo Ochoa, que segons el diari digital és «sorprenentment fàcil i habitual». «Aquí no ve la policia. Tenen por. Arriben quan tot el desastre ja està fet», va afirmar l’individu que segons CrónicaGlobal els hi va oferir la pistola.

L’avinguda Severo Ochoa, a la frontera entre l’Hospitalet i Esplugues de Llobregat, i els carrers propers registren uns dels índexs de criminalitat «més alarmants», segons les estadístiques policials consultades pel mitjà, que quantifica dos assassinats, quatre temptatives d’homicidi i desenes de baralles entre bandes rivals, situant la zona com un dels punts de major percepció subjectiva d’inseguretat segons la Fiscalia Superior de Catalunya.