Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La sirena d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra encesa

Desallotgen prop d'un centenar de persones d'una discoteca de Ciutat Vella que exercia sense llicència

Els Mossos i la Guàrdia Urbana han interposat 62 multes per incompliment de les mesures sanitàries del coronavirus

La sirena d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra encesa
Mossos i Guàrdia Urbana de Barcelona han denunciat 62 persones per incomplir les mesures anti-Covid. | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han desallotjat aquesta matinada prop d'un centenar de persones d'una discoteca del districte barceloní de Ciutat Vella. Segons fonts policials, el local exercia sense llicència d'activitat, i per aquest motiu es va aixecar una acta i es van intervenir els equips de so. En total es van comptabilitzar cinc infraccions diferents.

Així mateix, en el marc d'aquest operatiu conjunt, els agents dels dos cossos policials també van multar a 62 dels 87 assistents per no complir amb les mesures sanitàries contra la Covid-19. Entre les infraccions que es van detectar, destaquen aquelles relacionades amb l'ús incorrecte de la mascareta, així com l'incompliment de la distància de seguretat d'un metre i mig.

Enxampen una quarantena de clients en un bar de Lleida sense mascareta i ballant

Barcelona no és l'única ciutat catalana on hi ha incompliments de les mesures anti-Covid. A tall d'exemple, el passat cap de setmana, la Guàrdia Urbana de Lleida va denunciar el propietari d'un bar del carrer Príncep de Viana de la capital del Segrià. Una patrulla va acudir passada la mitjanit al local després de rebre l'avís d'un veí per les molèsties que li ocasionava l'elevada música que provenia de l'establiment. 

Un cop al lloc, els agents van constatar que la música estava a un volum elevat que no permetia parlar amb la persona responsable del bar. També van observar que a l'interior del local hi havia unes quaranta persones, algunes consumint begudes i un grup gran estaven en un espai del local ballant, sense mantenir distàncies i sense portar mascareta. Els agents van aixecar l'acta corresponent al responsable del bar per incomplir les mesures de prevenció contra la Covid-19.