Desallotgen una estació del Metro de Barcelona per la presència de fum

Els Bombers de Barcelona ja es troben al lloc per localitzar l'origen

ACTUALITZACIÓ 19.45 HORES: A hores d'ara la situació ha quedat completament normalitzada a l'estació de Sagrada Família. 

 

Petit ensurt aquest divendres a l'estació de metro de Diagonal de Barcelona, que ha estat completament desallotjada després de detectar-se la presència d'un fum sospitós. En concret, el succés ha alterat el pas de combois, i és que alguns no s'han aturat en aquest punt de la xarxa de Metro, i el servei ha quedat interromput entre Hospital Clínic i Sagrada Família. Els Bombers de Barcelona s'han desplaçat ràpidament fins al lloc dels fets.

Un incendi en un pou de ventilació, l'origen del fum

A través del seu perfil de Twitter, el cos de Bombers ha confirmat el desallotjament, i ha aclarit que les línies que no s'han aturat en aquest punt són l'L3 i l'L5. A més a més, han confirmat que s'han realitzat desviaments de trànsit a la zona, i que un total de sis dotacions dels Bombers s'han mobilitzat per aquest succés. 

 

Pel que fa a l'origen del fum, els equips d'emergència han descobert que ha estat provocat per un incendi en un pou de ventilació, on han cremat unes fulles, i han aclarit que no hi ha cap persona ferida. A les 19.00 hores de la tarda el foc ja havia estat extingit, i els bombers realitzaven les habituals tasques de ventilació. Cal mencionar, finalment, que Protecció Civil ha activat el pla d'emergència Ferrocat, en estat de prealerta.