Desallotgen una estació del Metro de Barcelona per la presència de fum

Els Bombers de Barcelona ja es troben al lloc per localitzar l'origen

ACTUALITZACIÓ 19.45 HORES: A hores d'ara la situació ha quedat completament normalitzada a l'estació de Sagrada Família. 

 

Petit ensurt aquest divendres a l'estació de metro de Diagonal de Barcelona, que ha estat completament desallotjada després de detectar-se la presència d'un fum sospitós. En concret, el succés ha alterat el pas de combois, i és que alguns no s'han aturat en aquest punt de la xarxa de Metro, i el servei ha quedat interromput entre Hospital Clínic i Sagrada Família. Els Bombers de Barcelona s'han desplaçat ràpidament fins al lloc dels fets.

Un incendi en un pou de ventilació, l'origen del fum

A través del seu perfil de Twitter, el cos de Bombers ha confirmat el desallotjament, i ha aclarit que les línies que no s'han aturat en aquest punt són l'L3 i l'L5. A més a més, han confirmat que s'han realitzat desviaments de trànsit a la zona, i que un total de sis dotacions dels Bombers s'han mobilitzat per aquest succés. 

 

Pel que fa a l'origen del fum, els equips d'emergència han descobert que ha estat provocat per un incendi en un pou de ventilació, on han cremat unes fulles, i han aclarit que no hi ha cap persona ferida. A les 19.00 hores de la tarda el foc ja havia estat extingit, i els bombers realitzaven les habituals tasques de ventilació. Cal mencionar, finalment, que Protecció Civil ha activat el pla d'emergència Ferrocat, en estat de prealerta. Comentaris
Jordi
Funciona ja la L5 paran a diagonal?

envia el comentari