Desallotgen una festa en un local d'Eivissa amb 150 persones sense mascareta

Tampoc es respectava la distància de seguretat

discoteca
La sala no complia cap mesura de seguretat | ACN

La policia locald'Eivissa ha hagut de desallotjar 150 persones d'un local d'oci nocturn després que al seu interior se celebrés una festa sense respectar cap mesura de seguretat. Els fets han tingut lloc aquesta matinada en un establiment del port esportiu Marina Botafoc Ibiza, que ja havia estat denunciat fa algunes setmanes per permetre algomeracions durant la fase 1 de la desescalada. 

Segons han informat les fonts policials a 'El Periódico de Ibiza', la festa estava amenitzada amb música que se sentia des de l'exterior del local, que sonava des d'una taula de DJ. A més a més, hi havia un excés d'aforament i no es respectaven les distàncies de seguretat. Cap dels assistents duia la mascareta posada. 

Diverses denúncies 

Els agents han obert una acta d'infracció al local per incompliment del decret llei que estableix la distància de seguretat i l'ús de la mascareta per la crisi sanitària del coronavirus. També s'han formulat diverses denúncies per infraccions a les ordenances municipals pel que fa a l'excés d'aforament, per l'alt volum de la música i per no presentar la llicència d'obertura del local. La policia també podria obrir-los un nou expedient per obstrucció a la tasca policial en matèria d'inspecció d'establiments. 

Incompliment de les mesures de seguretat en un local de Salou

La Generalitat de Catalunya ha establert una sèrie de normes per tal de garantir la seguretat de totes aquelles persones que assisteixin als locals d'oci aquest estiu. Entre aquestes, s'especifica que està permès només el 75% de l'aforament a les terrasses exteriors, el 50% a l'interior dels locals, i les pistes de ball romandran clausurades, a no ser que s'utilizin per col·locar taules. A més a més, les persones han de respectar les distàncies de seguretat, i en cas de no poder fer-ho, cal que portin la mascareta posada. 

Aquest cap de setmana passat ha tingut lloc un fet similar al d'Eivissa, però aquesta vegada a Salou. TarragonaDigital ha tingut accés a unes imatges de l'interior del local, on es pot veure com la gent balla sense respectar les distàncies de seguretat i sense mascareta


Comentaris

envia el comentari