Desallotgen un hotel al centre de Barcelona per un incendi

Un total de vuit dotacions dels Bombers treballen per apagar les flames

Un total de vuit dotacions dels Bombers treballen per apagar el foc
Un total de vuit dotacions dels Bombers treballen per apagar el foc | Cedida

L'Hotel Catalonia Hotels Ramblas, situat al carrer de Pelai de Barcelona, ha estat desallotjat aquest dilluns, juntament amb els immobles del costat, per un incendi. En concret, segons ha avançat 'betevé', el foc ha afectat el recobriment de la façana interior, tot i que no hi ha ferits. La Guàrdia Urbana ha tallat el trànsit al carrer Pelai i vuit dotacions dels Bombers de Barcelona s'hi han desplaçat per extingur les flames.

Tot i que en un primer moment s'ha informat que el foc s'havia originiat a la teulada de l'edifici, el cert és que s'ha originat a la façana del patí interior, on s'estaven realitzant obres de manteniment. Minuts abans de les 11.00 hores s'ha donat per extingit i els bombers han realitzat tasques de ventilació. En el moment en què s'ha declarat l'incendi hi havia prop d'un centenar de treballadors i uns 200 clients dins l'hotel

Un hotel desallotjat per un incendi a Sabadell

Per altra banda, aquesta passada nit un hotel de Sabadell també ha hagut de ser desallotjat per un incendi. Concretament es tracta de l'Hotel Sabadell, ubicat a la plaça de Catalunya de la localitat. El foc es va iniciar pels volts de mitjanit i fins al lloc s'hi van desplaçar diverses unitats de Bombers de la Generalitat i de la Policia Municipal.

Els allotjats en l'establiment van haver de deixar les habitacions i els espais comuns i sortir al carrer a l'espera que els bombers poguessin apagar les flames, moment en què van poder tornar al seu lloc sense lamentar danys personals. El foc, que es va iniciar en un quadre elèctric, no va provocar greus accidents més enllà de danys materials.


Comentaris

envia el comentari