IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Desallotgen un bloc de pisos de Sabadell després que un home morís electrocutat a la dutxa

La policia ha decidit evacuar tot l’edifici després de comprovar que l’immoble «no reuneix les condicions de seguretat» necessàries

Imatge d'arxiu de la façana de l'edifici de Sabadell on van tenir lloc els fets.
Imatge d'arxiu de la façana de l'edifici de Sabadell on van tenir lloc els fets. | CCMA

La Policia Municipal de Sabadell ha desallotjat aquesta matinada de diumenge, 27 de maig, un bloc de pisos de Sabadell, al Vallès Occidental, després que divendres un home de mitjana edat morís electrocutat mentre es dutxava a casa seva. 

Segons fonts de l’Ajuntament de Sabadell, s’han desallotjat un total de 27 persones d’una desena d’habitatges. D’aquestes, 13 han anat a pensions i les altres 14 han estat allotjats en cases de familiars o amics.

Mor electrocutat mentre es dutxava

Els fets van tenir lloc cap a la una del migdia en un habitatge situat al número 6 del carrer Príncep de Viana —un edifici de cinc plantes amb dos pisos per planta—, situat al barri de Ca n'Oriac de la capital vallesana.  

Segons apuntaven les primeres investigacions, es tractaria d’una «anomalia o un entrecreuament» entre la instal·lació elèctrica i la de l’aigua, el qual hauria provocat l'electrocució de la víctima. 

Menys de 48 hores després, la policia ha decidit evacuar tot l’edifici com a mesura de precaució, després de comprovar que l’immoble «no reuneix les condicions de seguretat» necessàries, tal com han informat els mateixos agents a través de Twitter.

Tanmateix, els agents assegueren en la publicació que les persones i famílies que ho han necessitat han estat reallotjades en pensions. D’altra banda, els Mossos d’Esquadra ja han obert una investigació per esclarir els motius de l’accident.


Comentaris

envia el comentari