URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Desallotgen la platja de Nova Icària de Barcelona per mala qualitat de l'aigua

Segons recull 'Betevé', la causa podria haver estat la presència de «residus sòlids naturals», si bé fins al moment no s'ha especificat quin és l'agent contaminant
Desallotgen la platja de Nova Icària de Barcelona per mala qualitat de l'aigua | Ajuntament de Barcelona

 

Les males condicions de l'aigua de la platja Nova Icària de Barcelona han fet que els agents de la Guàrdia Urbana s'hagin vist obligats a desallotjar aquesta zona de la ciutat comtal. Tal com recull el mitjà 'Betevé', la gent que estava gaudint d'un bany en les aigües d'aquesta platja ha hagut d'interrompre la seva activitat perquè els agents han hissat la bandera vermella en fer-se públiques les analítiques que diàriament es fan a l'aigua i a la sorra. 

 

S'ha detectat la presència de «residus sòlids naturals»

En aquest sentit, cal destacar que s'ha detectat la presència de «residus sòlids naturals», els quals «segons el protocol establert» fan que l'aigua no reuneixi les condicions idònies per a banyar-s'hi. Amb tot, el mitjà citat anteriorment ha parlat amb fonts municipals, que han assegurat que presumiblement demà ja tornarà a habilitar-se el bany a la platja Nova Icària de la ciutat comtal.