ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Desallotgen La Tagliatella de Barcelona per un problema de ventilació

Quatre persones han estat traslladades a l’hospital, de les quals tres eren treballadors del restaurant italià. A més, 12 persones han contret hepatitis A en l'establiment de Finestrat, a Alacant

La Tagliatella de Sarrià, Barcelona, ha estat desallotjada per un problema de ventilació
La Tagliatella de Sarrià, Barcelona, ha estat desallotjada per un problema de ventilació | La Tagliatella

Aquest diumenge 21 d’octubre, La Tagliatella ha hagut de desallotjar el seu establiment situat al barri de Sarrià, a Barcelona, per un problema de ventilació a la cuina que, a més a més, ha afectat quatre persones que han hagut de ser traslladades fins a l’hospital, de les quals tres eren treballadors d’aquest restaurant.

Tot i que finalment aquest cas ha quedat en només un ensurt, els presents han viscut moments de pànic, sobretot amb la presència d’una gran quantitat d’ambulàncies, camions dels Bombers de la Generalitat i diversos efectius dels Mossos d’Esquadra que, durant el migdia del diumenge, han tallat el carrer del Doctor Ferran, on es troba el local de La Tagliatella.

La falta de ventilació provoca acumulació de calor

Segons sembla, durant aquest diumenge al migdia la campana extractora ha patit un problema que ha provocat una «acumulació de calor» a la cuina, tan elevada que els treballadors no han pogut suportar-la. No obstant això, han volgut deixar clar que en cap cas he sigut una intoxicació, ni cap fuita de gas, ni cap incendi. Tan sols un problema amb la ventilació de la cuina.

Segons han confirmat des del Servei d’Emergències Mèdiques, SEM, quatre persones han estat traslladades a l’hospital, dues d’elles de caràcter lleu i les altres dues amb un pronòstic menys greu, però tots han dut una recuperació «òptima» i a la tarda ja es trobaven millor. Tot i que el protocol mèdic habitual en aquests casos indica que les víctimes han d’ingressar per estar sota observació mèdica.

Interior de La Tagliatella de Sarrià, Barcelona
Quatre persones, de les quals tres són treballadors, han estat traslladades a l'hospital  | La Tagliatella

Per una altra banda, els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves per apunyalar un vigilant de TMB a l’estació de metro de Paral·lel, a Barcelona. A primera hora d’aquest diumenge, dos grups de persones s’han barallat i el vigilant de seguretat els ha volgut separar quan un d’ells l’ha apunyalat amb un ganivet els braços.

Hepatitis A a La Tagliatella

D’aquesta manera la cadena de restaurants italians ha tancat una setmana molt dolenta per la seva imatge, ja que a l’establiment que tenen a Finestrat, municipi d’Alacant, dotze persones van contraure hepatitis A després que hi mengessin perquè els aliments es van preparar sense seguir la normativa d’higiene. De moment aquest local està precintat, a l’espera de rebre el permís per tornar a obrir. Així doncs, aquests dos successos són una taca per la societat Amrest, a la qual pertany la cadena La Tagliatella, ja que estan en plena campanya de presentació dels seus actius perquè volen sortir a borsa.


Comentaris

envia el comentari