Diversos agents dels Mossos d'Esquadra davant un cotxe policial en un operatiu antidroga

Torna a passar: Desallotgen un 'botellón' multitudinari a Barcelona

S'han aixecat 13 actes per consum d'alcohol a la via pública i una dotzena per incompliment de mesures anticovid


Diversos centenars de persones han estat desallotjats aquest dijous al vespre de la plaça dels Àngels, davant del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (Macba), segons ha avançat 'Tot Barcelona' i han confirmat a l'ACN fonts policials. A més s'ha denunciat 13 persones per consum d'alcohol a la via pública i 12 per incompliment de mesures Covid.

És el resultat d'un operatiu conjunt de Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana per controlar zones on des de fa uns dies es detecten concentracions considerables de gent que incompleix les normes sanitàries per controlar la pandèmia de la covid-19. Diferents punts de Ciutat Vella com el fossar de les Moreres o algunes places de Gràcia formen part d'aquestes zones de concentració habitual de persones.

El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, explicava aquest migdia que Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana iniciaven un dispositiu conjunt al barri del Born i altres zones de Barcelona per aturar la proliferació de 'botellons'. Els darrers caps de setmana s'han viscut situacions d'incompliments amb gent al carrer en grups i algunes sense mascareta.El conseller ha afirmat que la "fatiga pandèmica" està portant a aquestes situacions en diferents punts del país i ha afegit que és especialment "escandalós" al Born. El comissari portaveu dels Mossos, Joan Carles Molinero, ha detallat que aquest dispositiu conjunt funciona des del 28 de febrer i s'allargarà durant diversos dies.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Dispositiu per evitar la proliferació de 'botellons'

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han posat en marxa un dispositiu conjunt al barri del Born i altres zones de Barcelona per aturar la proliferació de 'botellons'. Ho ha explicat el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, després que els darrers caps de setmana s'hagin viscut situacions d'incompliments amb gent al carrer en grups i algunes sense mascareta.

Ha afirmat que la «fatiga pandèmica» està portant a aquestes situacions en diferents punts del país i ha afegit que és especialment «escandalós» al Born. El comissari portaveu dels Mossos, Joan Carles Molinero, ha detallat que aquest dispositiu conjunt ja funciona des del 28 de febrer i no només al Born, sinó també al voltant del MACBA i altres places de Barcelona. Molinero ha assegurat que es treballà en la mateixa línia, en col·laboració amb les policies locals, en altres zones de Catalunya.