YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Un incendi obliga a desallotjar un hotel de Sabadell

El foc ha provocat danys material però no ha deixat cap ferit

L'hotel Sabadell ha hagut de ser desallotjat per un incendi
L'hotel Sabadell ha hagut de ser desallotjat per un incendi | Twitter / @davidsolermas

Gran ensurt el que es van emportar aquest diumenge al vespre en un hotel de Sabadell. Un incendi es va declarar en l’establiment que rep el nom de la ciutat, situat a la plaça de Catalunya, cap al voltant de la mitjanit. Diverses unitats de Bombers de la Generalitat i de la Policia Municipal es van desplaçar al lloc dels fets i van desallotjar l’edifici i apagar el foc.

Segons sembla, les flames s’haurien iniciat en un quadre elèctric i, més enllà de danys materials, no hi hauria hagut incidències greus. Les forces de seguretat van demanar als allotjats a l’hotel que abandonessin les seves habitacions i els espais comuns per precaució. Finalment, un cop el foc va ser apagat, van poder tornar al seu lloc sense haver de lamentar cap dany personal.

Diversos contenidors cremats a Sabadell

Per altra banda, els incendis en els contenidors de brossa de Sabadell estan augmentant considerablement en les darreres setmanes. Fa dos caps de setmana, els Bombers van haver d'apagar les flames de dos incendis en illes de contenidors situades al carrer de Cervantes i a la cantonada del carrer Lacy amb la Rambla, i que van afectar diversos contenidors, part de dos arbres i tres vehicles.

El passat cap de setmana, novament, es van produir aquest tipus d'aquests incívics a la capital vallesana. Concretament van tenir lloc quatre incendis en illes de contenidors situades al carrer Ribot i Serra, al carrer Covadonga, al carrer Sant Maties i a la cruïlla entre els carrers Covadonga i la plaça Laietana. En total van quedar afectats dotze contenidors, quatre vehicles i la façana d’una fàbrica abandonada.

L’any 2015 els contenidors cremats van passar dels 12 als 136 en només dotze mesos, segons dades de l’Ajuntament. Des d’aleshores, la xifra ha anat augmentant any rere any. L’any 2016 van haver-hi 212 incendis d’aquest tipus i enter gener i juny d’aquest 2018 la xifra ja pujava fins als 154. Aquesta mateixa setmana, des del consistori han explicat que aquest any s’han destinat 271.000 euros en reparar més de 200 contenidors cremats.


Comentaris

envia el comentari