rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

Desallotjats diversos veïns a l'Alt Camp a causa d'un incendi forestal

El foc s'ha controlat gràcies al treball de les quinze dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre aèries, que s'han desplaçat a la zona de Mas Vermell
Quinze dotacions treballen per apagar les flames en l'incendi forestal de Querol. | Bombers

 

Un incendi forestal ha obligat els Bombers de la Generalitat a desallotjar els veïns de l'Avinguda Cucut, a Mas Vermell, Querol. L'incendi s'hauria produït per un llamp, segons informa l'Ajuntament, encara que els serveis d'emergència no ho han confirmat. Quinze dotacions, quatre aèries, han aconseguit estabilitzar el foc a les 17.15 hores de la tarda. Finalment, s'ha controlat a les 19.05 hores. 

 

Els bombers controlen l'incendi de Querol que amenaçava el veïnat de Mas Vermell

Onze dotacions terrestres i quatre aèries han treballat per extingir l'incendi forestal que s'ha produït aquest diumenge a la tarda a Querol. Segons ha informat l'Ajuntament, el foc s'hauria originat a causa de l'impacte d'un llamp. Les flames han afectat a la zona de la urbanització de Mas Vermell i els Bombers de la Generalitat han desallotjat, de manera preventiva, els veïns de l'Avinguda Cucut. 

 

Els bombers han rebut l'avís de les flames a les 15.37 hores, quan s'han començat a desplaçar fins al lloc les diverses unitats. La hipòtesi del llamp és la més probable, encara que els serveis d'emergència no han pogut confirmar, de moment, aquesta informació. Finalment, a les 17.15 hores, han aconseguit estabilitzar el foc i a les 19.00 hores controlar-lo. 

 

 

 

L'incendi que ha cremat una fàbrica a Tarragona, controlat

Per altra banda, l'incendi que aquesta matinada ha fet saltar el PLASEQTA a Tarragona s'ha donat per controlat, però no extingit. Segons han informat els Bombers, l'estructura de l'edifici es troba molt malmesa i no poden accedir a l'interior per acabar d'apagar les flames. En les pròximes hores, però, es podria donar per extingit, quan s'hagin refredat els punts calents. 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris