Desallotjats diversos veïns a l'Alt Camp a causa d'un incendi forestal

El foc s'ha controlat gràcies al treball de les quinze dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre aèries, que s'han desplaçat a la zona de Mas Vermell
Quinze dotacions treballen per apagar les flames en l'incendi forestal de Querol. | Bombers

 

Un incendi forestal ha obligat els Bombers de la Generalitat a desallotjar els veïns de l'Avinguda Cucut, a Mas Vermell, Querol. L'incendi s'hauria produït per un llamp, segons informa l'Ajuntament, encara que els serveis d'emergència no ho han confirmat. Quinze dotacions, quatre aèries, han aconseguit estabilitzar el foc a les 17.15 hores de la tarda. Finalment, s'ha controlat a les 19.05 hores. 

 

Els bombers controlen l'incendi de Querol que amenaçava el veïnat de Mas Vermell

Onze dotacions terrestres i quatre aèries han treballat per extingir l'incendi forestal que s'ha produït aquest diumenge a la tarda a Querol. Segons ha informat l'Ajuntament, el foc s'hauria originat a causa de l'impacte d'un llamp. Les flames han afectat a la zona de la urbanització de Mas Vermell i els Bombers de la Generalitat han desallotjat, de manera preventiva, els veïns de l'Avinguda Cucut. 

 

Els bombers han rebut l'avís de les flames a les 15.37 hores, quan s'han començat a desplaçar fins al lloc les diverses unitats. La hipòtesi del llamp és la més probable, encara que els serveis d'emergència no han pogut confirmar, de moment, aquesta informació. Finalment, a les 17.15 hores, han aconseguit estabilitzar el foc i a les 19.00 hores controlar-lo. 

 

 

 

L'incendi que ha cremat una fàbrica a Tarragona, controlat

Per altra banda, l'incendi que aquesta matinada ha fet saltar el PLASEQTA a Tarragona s'ha donat per controlat, però no extingit. Segons han informat els Bombers, l'estructura de l'edifici es troba molt malmesa i no poden accedir a l'interior per acabar d'apagar les flames. En les pròximes hores, però, es podria donar per extingit, quan s'hagin refredat els punts calents.