Desallotjen la botiga H&M de Diagonal Mar de Barcelona per un incendi ja extingit

Els Bombers han rebut l'avís a un quart de nou del vespre

Tienda del grupo sueco H&M
Una botiga d'H&M, en una imatge d'arxiu   | Cedida

Un incendi a la botiga H&M situada al Centre Comercial barceloní de Diagonal Mar ha obligat a desallotjar els clients i part de la primera planta per precaució. Els Bombers, però, ja han pogut extingir el foc

Els Bombers de la Generalitat, així mateix, han arribat centre comercial a dos quarts de nou del vespre després de rebre l'avís sobre les flames a les 20.17 h. Ràpidament, aquests han procedit a apagar el foc i al punt de les nou de la nit ja s'ha donat per extingit.

Tot i això, la primera planta del centre ha hagut de ser evacuada a causa del succés i la botiga incendiada, a hores d'ara, es mantindrà tancada fins a nou avís.

Es desconeixen les causes del foc

'Betevé' ha avançat la notícia a les nou del vespre. L'incident, que ha provocat el pànic entre molts dels clients del centre comercial Diagonal Mar de Barcelona, s'ha originat a dos quarts de nou, quan la botiga era plena.

Tot i això i segons informen els Bombers de la Generalitat, encara es desconeixen les causes del foc.

Recorda lleugerament a l'incendi al Corte Inglés de Francesc Macià

El Corte Inglés de Francesc Macià de Barcelona va ser evacuat el passat 26 de març per l'incendi d'un camió quan entrava al pàrquing. Les flames van ser provocades per un vehicle de gran tonatge mentre accedia a la rampa que dona accés a la zona subterrània del centre comercial de la Diagonal de Barcelona.

Imatge de l'incendi al Corte Inglés
Imatge de l'incendi al Corte Inglés | Twitter

 

Tot seguit, com ha ocorregut avui a Diagonal Mar, es va instar als clients a abandonar el centre comercial. Tot seguit, la Guàrdia Urbana, diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), es van personar a l'espai.


Comentaris

envia el comentari