Busquen Adama, un jove de 28 anys desaparegut a la Selva

Els Mossos d'Esquadra han informat que en el moment de la desaparició vestia camisa i pantaló fosc, i que té una facilitat per desorientar-se

Adoma, l'home de 28 anys desaparegut el passat diumenge a la comarca de la Selva
Adama, l'home de 28 anys desaparegut el passat diumenge a la comarca de la Selva | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han demanat la col·laboració ciutadana per localitzar Adama Saho Kaira, un jove de 28 anys que va desaparèixer el passat diumenge, 7 d'octubre, al municipi de Vilobí d'Onyar, a la comarca de la Selva.

A través d'un cartell de cerca compartit a les xarxes socials, la policia ha informat que Adama vestia, en el moment que se li va perdre el rastre, camisa i pantaló fosc, i que acostuma a desorientar-se amb facilitat. Qualsevol persona que pugui aportar alguna informació sobre ell pot trucar al número universal d'emergències 112 o acudir a la comissaria més pròxima. 

Diverses desaparicions en els darrers mesos

Fa unes setmanes, el passat 4 de setembre, la Policia Local de Sant Pere de Ribes també va demanar la col·laboració ciutadana a través de les xarxes socials per trobar Jessyca, una jove del nucli de Roquetes del municipi del Garraf, els pares de la qual van denunciar els fets. En concret, segons va poder confirmar en el seu moment CatalunyaDiari.cat, els fets van tenir lloc la nit de dilluns, 3 de setembre, i no es descartava una simple fugida. De fet, no era el primer cop que la ,menor havia abandonat casa seva sense informar els pares. 

Uns dies abans, els Mossos d'Esquadra van informar de la desaparició d'Ariadna, una noia de 15 anys a la qual se li va perdre el rastre al municipi d'Argentona, a la comarca del Maresme, el 26 d'agost. En el moment de la seva desaparició la menor vestia una samarreta blanca i vermella, i unes malles de color negre. Després del gran ressò que la denúncia per desaparició va tenir a les xarxes socials, el dimarts 28 d'agost Ariadna va aparèixer «sana i estàlvia», tal com va comunicar la mateixa policia.

No podem dir el mateix en el cas de Julián, un veí de 70 anys de Badalona, que va desaparèixer el dimecres 3 d'octubre. Després d'una intensa cerca, els Mossos d'Esquadra van confirmar la localització del seu cadàver, alhora que agraïa la col·laboració rebuda a les xarxes.


Comentaris

envia el comentari