Blanca Fernández Ochoa

El cotxe de Blanca Fernández s'hauria utilitzat en les últimes hores

El vehicle ha aparegut aquest matí vora les 9.00 hores en un aparcament de la Serra de Madrid

El cotxe de Blanca Fernández Ochoa, l'exesquiadora i medallista olímpica, que ha estat localitzat aquest matí per la Policia Nacional,  hauria estat utilitzat en les últimes hores, segons les últimes informacions que fonts de la investigació han confirmat a 'Socialité'. 

El cotxe ha estat localitzat aquest matí

La Policia Nacional ha localitzat aquest matí de diumenge el cotxe de Blanca Fernández, desapareguda des del passat 23 d'agost a la ciutat de Cercedilla. Concretament, el vehicle estava aparcat al pàrquing de Majavilán o Las Dehesas i es trobava tancat amb clau. Es tracta d'una  zona on molts senderistes aprofiten per deixar els seus vehicles,  abans de començar una de les múltiples rutes de senderisme que ofereix la zona, a més a més, el paratge és el segon més visitat de la Comunitat de Madrid.

Les xarxes s'han omplert de preguntes

A més a més d'aquestes últimes informacions, alguns usuaris de la xarxa també han detectat un moviment que ha generat molt de rebombori. La filla de Blanca Fernández va penjar una fotografia al seu compte d'Instagram el passat 29 d'agost, sis dies després que l'exesquiadora desaparegués. El que ha cridat l'atenció de molts dels seus seguidors és que sorprenentment un dels 'm'agrada' de la imatge és el de la seva mare, unes informacions que de seguida han inundat les xarxes socials. 

Les preguntes que s'han generat arran d'aquest nou descobriment han obligat a Olivia, la filla de Blanca i la persona qui va denunciar la desaparició, a explicar a través de les xarxes que  el 'm'agrada' de la fotografia l'havia posat ella mateixa a través del compte de la seva mare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podría pasarme la vida aquí debajo #pequeñospececillos

A post shared by OliviaFresneda (@oli4ff) on

També et pot interessar...