rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Desapareix una francesa de 43 anys a Sant Feliu de Guíxols

Ha estat la mateixa parella de la víctima qui ha alertat els equips d'emergència, que han posat en marxa un ampli dispositiu de cerca
Els Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Una dona de nacionalitat francesa de 43 anys ha desaparegut aquesta passada matinada al municipi de Sant Feliu de Guíxols, a la comarca del Baix Empordà. Qui ha decidit alertar els Mossos d'Esquadra ha estat la mateixa parella de la víctima, que s'ha adonat que la dona no arribava. 

 

La policia ha rebut l'avís a quarts de dues de la matinada, i immediatament s'ha posat en marxa un ampli operatiu policial, amb els Bombers de la Generalitat i la Policia Local de Sant Feliu, per tal de localitzar la desapareguda. La zona on els equips d'emergència estan centrant la cerca és coneguda com a Punta de Garbí. Sobre els motius de la desaparició, no es descarta cap hipòtesi. La policia no descarta que la dona hagi marxat per voluntat pròpia. 

Localitzen un desaparegut al Baix Llobregat 

Recordem que, fa poc, un home de 70 anys va desaparèixer al municipi del Prat de Llobregat, i els Mossos d'Esquadra van demanar la col·laboració ciutadana per tal de localitzar-lo. A Juan Pradal Serra se li va perdre el rastre el 29 de juny, i la policia va posar també en marxa un ampli dispositiu de cerca. 

 

Finalment, el dia 2 de juliol al matí, l'home va aparèixer sa i estalvi. L'home, que en altres ocasions ja s'havia desorientat, va ser localitzat en un polígon industrial del mateix municipi de residència, caminant per un voral. La seva cerca va ser un èxit, gràcies a la intervenció de la unitat canina dels Mossos d'Esquadra.

 

Machu, el gos que ha trobat l'home desaparegut. | Mossos d'Esquadra

 

En concret, un gos anomenat Manchu va olorar una peça de roba del desaparegut, va seguir el seu rastre, i va portar els investigadors fins al lloc on es trobava Juan. Gràcies a la seva feina, el gos va rebre nombroses felicitacions, tant dels seus companys com d'altres persones, a través de les xarxes socials.