Busquen un home de 69 anys desaparegut a Santa Coloma de Gramenet

Enrique, així és com es diu, va ser vist per darrer cop aquest dijous al migdia
Enrique, l'home desaparegut a Santa Coloma de Gramenet | Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil han alertat, a través de les seves xarxes socials, de la desaparició d'un home de 69 anys a Santa Coloma de Gramenet. El seu nom és Enrique i va ser vist per última vegada a la mencionada localitat aquest dijous dia 27 al migdia.

 

Des de llavors, les autoritats van ser alertades de la seva desaparició i tant la Guàrdia Civil com els Mossos el busquen. Segons informació proporcionada pel cos de seguretat català, l'home fa 1,90 metres d'altura i és de complexió forta, dues dades importants i a tenir en compte segons els agents que afirmen que gràcies a això se'l podria reconèixer fàcilment en cas de ser vist pel carrer o en algun altre lloc.

 

A més, tots dos cossos policials, així com l'associació SOS Desaparecidos, han compartit la seva fotografia a través de les xarxes i informació sobre com anava vestit en desaparegut l'última vegada que va ser vist. L'home portava un pantaló de xandall gris i una samarreta negra amb la inscripció: «OPEN YOUR MIND».

 

 

 

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil demanen col·laboració ciutadana per tal de poder trobar el desaparegut com més aviat millor, és per això que sol·liciten màxima difusió a través de les xarxes i trucar als números de telèfon 112 o 062 en cas de tenir algun tipus d'informació sobre la seva localització.

 

Una menor desapareguda a Santa Coloma

Aquesta mateixa setmana també una nena de 14 anys ha desaparegut a la mateixa localitat. Es tracta d'Allison Ramírez, qui va ser vista per última vegada aquest dimecres dia 26 al municipi de Santa Coloma de Gramenet.

 

 

La Guàrdia Civil compartia a través del seu compte de Twitter la informació i la fotografia de la jove per tal de demanar ajuda ciutadana per poder trobar-la tan aviat com es pugui. La menor fa entre 1,55 i 1,60 metres d'altura i té el cabell negre, són les dades que es proporcionen per poder reconèixer-la.