URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Desaparegut un jove des del 6 d'abril a Barcelona

Fa més de deu dies que la família no té notícies de Cristian Leprevost Baret

Desaparegut
Cristian va ser vist per última vegada ja fa més de deu dies  | Twitter | @QSDglobal

Cristian Leprevost Baret va desaparèixer el passat 6 d'abril a Barcelona. La família va perdre-li la pista ja fa més de deu dies i no en tenen notícies. La policia no ha aconseguit encara cap pista sobre el jove de 27 anys. La ciutat comtal s'ha omplert de cartells amb la seva foto que demanen col·laboració ciutadana per a trobar-lo.

Les organitzacions 'SOS Desaparecidos' i 'QSD Global' el descriuen com un noi d'estatura mitjana, ulls de color marró clar i cabell castany. L'última vegada que va ser vist vestia amb uns texans, una camisa, una dessuadora grisa i un tapacoll.

Les xarxes socials també s'han convertit en un suport important per a demanar ajuda amb la recerca de Cristian, on s'ha compartit el cartell i es recomana que qualsevol que en sàpiga alguna cosa o l'hagi pogut veure, avisi els Mossos d'Esquadra trucant al 112, a la Policia Nacional trucant al 091 o a la Guàrdia Civil, marcant el 062

Troben sa i estalvi Antonio

Bones notícies al Vallès Oriental. Els Bombers de La Garriga han localitzat sa i estalvi Antonio, l'home de 84 anys que va desaparèixer dillunsUn veí que buscava espàrrecs al Bosc del Malhivern ha donat l'avís i un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha procedit a rescatar-lo. El metge n'ha fet la primera valoració i ha declarat que l'home es troba sa i estalvi, tot i patir algunes contusions.

La Policia Local de la Garriga havia emès un avís demanant ajuda per trobar l'Antonio Jimenez Velasco. En el compte de Twitter de la policia informaven que l'home duia posat un anorac blau, pantalons llargs marrons i sabatilles de roba. 


Comentaris

envia el comentari