Busquen un home de 49 anys desaparegut a la Costa Brava

Havia sortit a pescar dimecres a la tarda a les roques de Tossa de Mar

En el dispositiu de recerca treballen els Bombers, els Mossos d'Esquadra, Salvament Marítim i la Policia Local de Tossa.
En el dispositiu de recerca treballen els Bombers, els Mossos d'Esquadra, Salvament Marítim i la Policia Local de Tossa. | Policia Local de Tossa de Mar

Alerta per la desaparició d'un pescador a la província de Girona. Busquen un home desaparegut a Tossa de Mar que havia sortit a pescar dimecres a la tarda a les roques de sota el far, a la zona de la Vila Vella. Han trobat els seus estris de pesca. La família va advertir a la nit que no havia tornat a casa i va trucar als Mossos cap a les 23 hores. Els serveis d'emergència van començar a buscar l'home a un quart d'onze.

El dimecres hi havia mala mar

Es tracta d'un home de 49 anys, veí de Tossa, i és una persona que anava a pescar sovint. En el dispositiu de recerca treballen els Bombers, els Mossos d'Esquadra, Salvament Marítim i la Policia Local de Tossa. S'estan utilitzant unitats subaquàtiques, terrestres, canines i també aèries per intentar localitzar l'home desaparegut.

Tal com informa 'Diari de Girona', s'està treballant amb la hipòtesi que, com que dimecres hi havia mala mar, en concret mar de fons, existeix la possibilitat d'haver acabat engolit per les onades. A la zona on va anar a pescar, a prop de la Torre del Castell i la zona del Far, els serveis d'emergència van localitzar la motxilla, sense documentació, i alguns estris de pescador.

Durant el dia està previst que els cossos d'emergències vagin repassant tota l'àrea pròxima a la Vila Vella i que voreja el mar, a través d'un helicòpter. Salvament Marítim ahir ja va fer una passada per la zona però el resultat va ser negatiu. Avui es tornaran entre Salvament, Bombers i Mossos i el seu helicòpter aniran fent la recerca per la zona.

Aquesta recerca també s'està fent per mar, les unitats subaquàtiques tant de Mossos d'Esquadra com dels Bombers es troben sobre el terreny. I per terra també se'l busca per diversos punts del litoral i es compta amb el suport d'unitats canines.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari