Troben en Carlos, un home de 40 anys desaparegut a Barcelona

L'home, que va indocumentat, va ser vist per última vegada aquest dilluns, 22 d'abril

Els Mossos han arrestat els membres de la banda, que operava a Terrassa
L'home de 40 anys va desaparèixer el passat dilluns | Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos han localitzat l'home desaparegut a Barcelona. Ha estat trobat a Hospitalet de Llobregat, sa i estalvi, després d'haver desaparegut el passat dilluns, 22 d'abril.  

No es sabia res d'ell des de dilluns

Els Mossos d'Esquadra van demanar col·laboració ciutadana per tal de localitzar en Carlos desaparegut aquest dilluns, 22 d'abril, a Barcelona. Els agents van informar que l'home de 40 anys i anava indocumentat.

L'últim cop que se'l va veure estava entrant a la parada de Metro L3-Valldaura. Per tal que fos més fàcil localitzar-lo els Mossos van indicar que l'home fa 1,55 metres d'alçada i pesa 80 quilograms. En el moment de la desaparició en Carlos vestia una jaqueta texana i duia pantalons de xandall i unes botes de color negre. Els agents van demanar que qualsevol persona que pogués tenir més informació és poses en contacte a través del número de telèfon 112.

Busquen un home desaparegut a Barcelona fa un mes

Ara fa més d'un mes, el passat dilluns 11 de març, els Mossos comunicaven a través de les xarxes socials la desaparició d'en Jorge, un home de 53 anys que va ser vist per últim cop al barri de Sant Andreu mentre conduïa un Toyota Prius negre amb matrícula 3526 FZB. En Jorge fa 1,70 metres d'alçada i pesa al voltant de 55 quilos.

 

Comentaris

envia el comentari