Imatge compartida pels Mossos d'Esquadra amb la imatge d'Alicia, desapareguda

Desapareix Alicia, la mare del tinent d'alcalde de Barcelona Jaume Collboni, a Lleida

L'Ajuntament de la Pobla de Cèrvoles (Lleida) ha demanat ajuda per buscar-la

L'Ajuntament de La Pobla de Cérvoles, el municipi de Lleida, ha demanat ajuda aquest divendres per a trobar a la mare del primer tinent d'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, la qual es troba desapareguda. 

En un comunicat d'emergència, el consistori demana als ciutadans que qui hagi vist a la dona desapareguda «baixi a la plaça de Sant Sebastià per a aportar informació». 

A més, s'ha sol·licitat als veïns que es presentin «voluntaris per a participar en la recerca d'Alicia, veïna de Vilosell (Lleida)».

Segons la fotografia que han compartit des del perfil oficial dels Mossos d'Esquadra, Alicia, mare del tinent d'alcalde Collboni, té 73 anys i va acompanyada normalment d'un gos. Qualsevol persona que l'hagi pogut veure, apunten que truquin al 112. 

Desapareix Manuel, de 81 anys, a Badalona

D'altra banda, aquest passat divendres 16 d'octubre també s'ha hagut de lamentar la desaparició de Manuel, un veí de Badalona

Segons la informació proporcionada pel cos dels Mossos d'Esquadra, l'home té 81 anys, fa uns 1,60-64 m d'alçada i té el cabell curt i blanc, amb ulls blaus. 

A més, les autoritats han remarcat la importància de trobar com més aviat millor a Manuel, ja que requereix medicació. A banda de Badalona, també han apuntat que es podria trobar a Tordera, al Maresme. En cas de tenir qualsevol informació sobre Manuel, els Mossos demanen que es truqui al 112.