El jugador de rugbi desaparegut a Barcelona.

Desapareix un altre famós jugador de rugbi a Barcelona

La seva família i el club britànic on jugava demanen col·laboració ciutadana

Nova desaparició d'un jugador de rugbi a Barcelona. El jugador de rugbi britànic, Levi Simeon David, va ser vist per última vegada el passat 29 d'octubre en un establiment de la Rambla de Barcelona. Arran dels fets, la família del noi, ha iniciat una crida a través de les xarxes socials per poder localitzar-lo.

Tal com informa Betevé, Levi Simeon David és una estrella anglesa, exjugador del Bath Rugby, club que també ha difós el missatge de la desaparició. L'anglès va ser vist per última vegada a l'Old Irish Pub, situat al número 31 de la Rambla de la ciutat comtal. Per aquest motiu es demana col·laboració ciutadana.

L’home té 24 anys i fa 1,76 metres d'alçada. El club ha publicat un correu electrònic per si algú té algun tipus d'informació que pogués ajudar en la localització del jove: findlevidavis@gmail.com. Caldrà restar a l'espera de com avança la investigació.

La desaparició de l'home ha causat una gran commoció al seu país, ja que era molt conegut. La seva popularitat va créixer quan va participar en el programa X Factor i per ser el primer jugador de rugbi en expressar públicament la seva bisexualitat. Així ho informa el mitjà Tot Barcelona.

Mor a Barcelona un jugador de rugbi australià

David és el segon jugador de rugbi estranger que desapareix a Barcelona. El mes passat, treballadors de la sala Apolo de Barcelona van localitzar el cos sense vida del jugador australià de rugbi Liam Hampson al complex d'oci, segons van informar els Mossos d'Esquadra.

Un altre jugador, A. J. Brimpson, havia alertat a través del seu compte d'Instagram que no veia el company des de feia 39 hores. L'últim lloc on havien estat junts era, precisament, la sala Apolo. Tot apuntava a una mort accidental després que el jugador caigués d'una alçada de 10 metres. Els dos jugadors estaven de vacances a Europa.

La direcció de l'Apolo es va mostrar «enormement commocionada» per «l’imprevisible accident» la matinada d'aquell dimarts, 18 d'octubre, a la sala i van fer arribar el condol als familiars i amics del jugador australià de rugbi Liam Hampson. «Són moments tristos i molt dolorosos», asseguraven en un comunicat difós als mitjans.

L'Apolo va afirmar que es va posar a disposició dels Mossos d'Esquadra per «qualsevol assumpte relacionat amb el fatídic accident». Treballadors de la sala Apolo de Barcelona van localitzar el cos sense vida del jugador després que un company, A. J. Brimpson, alertés que no el veia des de feia hores.

Els agents de la policia catalana van considerar el fet com una mort accidental després que el jugador, per causes que fins al moment es desconeixen, caigués d'una alçada de 10 metres. Els dos companys i amics, es trobaven de vacances per Europa.