Imatge de la Hellen, la nena desapareguda a Barcelona el 22 de febrer

Demanen ajuda per trobar una nena de 12 anys desapareguda a Barcelona

La nena va desaparèixer el passat dilluns

Clam d'ajuda dels Mossos d'Esquadra per intentar trobar una nena desapareguda a Barcelona. Es tracta de la Hellen, una nena de 12 anys que va desaparèixer al districte barceloní de Sant Andreu el passat dilluns, 21 de febrer. 

Segons explica el cos en un breu comunicat, la nena té 12 anys i duia un anorac de plomes de color blanc el dia que va desaparèixer. Per fer més fàcil la cerca, els Mossos d'Esquadra han publicat una imatge a les xarxes socials on se la pot veure amb l'anorac que portava el dia de la seva desaparició

A part, els Mossos també expliquen que la nena té el cabell negre i molt arrissat. És de complexió prima i fa 1,56 d'alçada. 
Els Mossos demanen que, davant de qualsevol indici, es truqui al 112. 

Trobada una altra noia desapareguda a Barcelona

La jove que havia desaparegut el 5 de febrer al barri de Sarrià de Barcelona va ser trobada  sana i estàlvia a Mataró el passat 10 de febrer, segons van informar els Mossos d'Esquadra a través de Twitter. 

Prèviament, la policia havia demanat a través de les xarxes la col·laboració de la ciutadania per trobar la Judit, que quan va desaparèixer portava pantaló i sabatilles negres i un jersei taronja.

Ara, els Mossos d'Esquadra centren tots els seus esforços en trobar la Hellen, una nena de 12 anys desapareguda al districte de Sant Andreu de Barcelona