Desapareix un home de 59 anys a Barcelona

L’últim cop que el van veure va ser el dissabte 26 de gener
David Falcó Ferrer, desaparegut el passat 26 de gener | Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil ha fet públic recentment que es busca David Falcó Ferrer, un home de 59 anys desaparegut a Barcelona. L’últim cop que se’l va veure va ser el dissabte 26 de gener, a la mateixa ciutat de Barcelona, i des de la seva desaparició no s’ha sabut res d’ell.

 

 

L’home, de 59 anys d’edat, mesura un metre amb noranta centímetres d’estatura, té el cabell arrissat i fosc, quasi negre, els ulls blaus i una complexió atlètica. Pel que va a la roba que duia el dia de la desaparició, portava posats uns pantalons texans, una camisa blanca i unes deportaves de la marca Adidas de color blau.

 

L’últim cop que se’l va veure va ser amb una motocicleta de la marca Honda CB 250 CC, per això la Guàrdia Civil demana la col·laboració ciutadana per trobar-lo amb ell o a la motocicleta que duia, amb la intenció d’aconseguir alguna pista sobre la localització actual de David Falcó Ferrer.

 

El passat 16 de gener va despaareixer, també a Barcelona, una jove de només 18 anys. La noia va ser localitzada el dilluns seguent de la seva desaparició. Stephanny Pamela de la Cruz, de nacionalitat peruana, va activar les alertes després de desaparèixer el passat dimecres a la ciutat de Barcelona. La família va activar totes les alarmes i va demanar col·laboració per trobar-la. 

 

Durant la jornada del dissabte 16 de gener es va fer pública la desaparició de Stephanny Pamela de la Cruz, una noia de només 18 anys, d'uns 155 centímetres d'estatura, un pes de 50 quilos, cabell llis, ulls negres i pell blanca, tal com se la descrivia al cartell de cerca de ‘Sos Desaparecidos’ que ha circulat aquests dies a les xarxes socials'.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris