Desapareix un menor de 15 anys a Sabadell

Jesús Berrí té el cabell fosc, ulls marrons i porta desaparegut des del passat divendres

Jesús Berrío
Jesús Berrío, de 15 anys, porta desaparegut des del passat divendres, on va ser vist a Sabadell | Twitter | @sosdesaparecidos

 

'SOS Desaparecidos' informa de la desaparició d'un menor a Sabadell. Jesús Berrío, de 15 anys, va ser vist per últim cop el divendres 12 d'abril. El jove mesura 1,52 metres, té el cabell castany fosc amb un tupè ondulat, ulls marrons i porta posats uns texans negres, una dessuadora verd militar de la marca Nike, esportives fosques i una ronyonera grisa.

  

Demanen que qualsevol informació que es pugui tenir sobre el jove, vist per última vegada a Sabadell, s'informi a través del telèfon 116000, degut a la urgència de trobar-lo amb la major brevetat possible.

Atropellen una nena mentre travessava un pas de vianants a Sabadell

Una nena va resultar ferida lleu aquest passat dimarts a la tarda en ser atropellada per un vehicle a Sabadell. Poc després de les 18.30 hores de la tarda i segons relaten testimonis dels fets, un cotxe hauria sobrepassat el pas de vianant i colpejat la petita, a la Via Massagué, a l'altura del carrer Escola Pia.

La menor va ser atesa pels Serveis d'Emergències Mèdiques, que van desplaçar-se immediatament al lloc dels fets. Tot i el gran ensurt, la nena ha patit ferides de caràcter lleu, segons avança 'Nació Digital'.

Busquen un home desaparegut a Barcelona

Els Mossos comunicaven la desaparició d'en Jorge, un home de 53 anys que va desaparèixer el passat dilluns 11 de març al barri de Sant Andreu de Barcelona. Els agents van informar, a través de les xarxes socials, que l'últim cop que se l'havia vist conduïa un Toyota Prius negre amb matrícula 3526 FZB.

La policia ha demanat que qualsevol persona que l'hagi pogut veure, hagi trobat el seu cotxe o tingui qualsevol mena d'informació contacti amb ells. És per això que han compartit més detalls sobre Jorge que fa 1,70 metres d'alçada i pesa uns 55 quilos. 


Comentaris

envia el comentari