Desapareix una jove de 15 anys al Maresme

Els familiars d'Ariadna van perdre el seu rastre el passat 26 d'agost | En el moment de la desaparició, vestia una samarreta blanca i vermella, i unes malles negres

La jove Ariadna va desaparèixer al municipi d'Argentona el passat 26 d'agost
La jove Ariadna va desaparèixer al municipi d'Argentona el passat 26 d'agost | cedida

Els Mossos d'Esquadra han demanat la col·laboració ciutadana per localitzar Ariadna, una jove de 15 anys que va desaparèixer el passat 26 d'agost al municipi d'Argentona, a la comarca del Maresme. Segons ha indicat el cos de policia, en el moment de la seva desaparició la menor vestia una samarreta blanca i vermella, i unes malles de color negre. Qualsevol persona que tingui informació sobre on podria estar Ariadna pot posar-s en contacte amb la policia a través del número universal d'emergències 112. 

Ja ha estat localitzada

Els Mossos d'Esquadra han informat que, en data de dimarts 28 d'agost, ja han localitzat la jove desapareguda, tal i com ho han informat a través del seu compte de Twiter: «Localitzada l'Ariadna sana i estàlvia. Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració».

Segona desaparició d'un menor a Argentona

No es tracta de l'única desaparició d'un menor al municipi d'Argentona en les darreres setmanes. Fa poc, el passat 1 d'agost, un altre jove, en Miquel, també es va esfumar, i els seus familiars van alertar els Mossos d'Esquadra. Afortunadament el menor, de 16 anys i veí de Terrassa, va aparèixer el dia 4 d'agost sa i estalvi, després d'una intensa cerca de la policia, i la col·laboració de molta gent. 

Malauradament, no es tracta de la desaparició més recent al nostre país. La Guàrdia Civil també va demanar en els darrers dies la col·laboració a les xarxes socials per poder localitzar Mònica Borràs, una dona de 49 anys a qui se li va perdre el rastre el dia 7 d'agost a Terrassa. Mònica fa 1,70 metres d'alçada, pesa uns 85 quilos i té els ulls de color marró. A més, segons van indicar des de la pàgina SOS Desapareguts, la dona portava el cabell curt i, en el moment de la desaparició, portava un vestit de color rosa i unes sandàlies. 

Troben el cos sense vida d'un excursionista al Pallars Sobirà

També hem de dir que la cerca d'un excursionista desaparegut a la Vall de Cardós va acabar de forma tràgica el passat 9 d'agost, quan els equips d'emergència van trobar el seu cadàver. L'home, de 54 anys i veí de Sabadell, va dirigir-se a la zona del Coll de Jou, però no va tornar a casa a l'hora prevista, fet que va alarmar els seus. 

Preocupada, la seva parella va intentar localitzar-lo al seu telèfon sense èxit, i finalment va avisar els Mossos. Després d'una intensa cerca finalment el cos sense vida de  l'excursionista va ser trobat al costat de la Borda de Gori, a prop d'un camí on els Bombers ja l'havien buscat. 


Comentaris

envia el comentari