Apareix la jove de 16 anys desapareguda a Barcelona

Mariona Llopart Sánchez havia desaparegut aquest dilluns dia 20 d'agost

La jove Mariona Llopart Sánchez en una imatge d'arxiu
La jove Mariona Llopart Sánchez en una imatge d'arxiu | cedida

Mariona Llopart Sánchez, una jove de 16 anys i veïna del municipi madrileny de Tres Cantos, que va desaparèixer a Barcelona el passat dilluns, 20 d'agost, ja ha estat localitzada. La seva mare ha confirmat la bona notícia a través del seu perfil de Facebook on ha escrit: «Localitzada, gràcies».

Des que va desaparèixer la menor havia estat buscada i s'havia compartit informació d'ella per poder comptar amb ajuda ciutadana. De fet, la Guàrdia Civil va publicar la descripció de Mariona a les seves xarxes, on deien que fa 1,74 metres d'alçada, i va ser vista per últim cop a la capital, amb una samarreta vermella, un pantaló blanc i vambes també blanques.

A banda, també explicaven que Mariona porta el cabell curt, de color castany, i un pírcing a la llengua. A les xarxes socials també va ser compartida per molts usuaris una imatge de la jove, acompanyada amb la seva descripció física. Cal dir que l'Ajuntament de Gelida, a l'Alt Penedès, també es va sumar a la cerca, compartint també informacions de la menor. 

Una dona de 49 anys, desapareguda a Terrassa

Encara es busca també a la província de Barcelona una dona que va desaparèixer fa unes dues setmanes al municipi de Terrassa. Es tracta de Mónica Borràs, de 49 anys i desapareguda el passat dia 7 d'agost. Des de llavors la Guàrdia Civil, així com la seva família, ja ha demanat col·laboració ciutadana per tal de trobar-la però encara no se sap res d'ella.

Segons informació de 'MónTerrassa', la dona no ha contactat amb els seus familiars ni amics en tot aquest temps i tampoc ha aparegut per cap dels llocs on sol estar. Els Mossos d'Esquadra han fet un escorcoll de la seva habitació i els seus objectes personals aquesta mateixa setmana per tal de trobar algun element que pugui aclarir o donar pistes sobre el succeït. 

Cal mencionar que Mónica va marxar del domicili familiar després de tenir una discussió domèstica. El que més preocupa és que no es va emportar ni la seva documentació, ni targetes de crèdit ni la medicació diària que necessita ni tampoc el seu cotxe, ho va deixar tot a casa i va marxar.


Comentaris

envia el comentari