Troben la jove de 14 anys desapareguda a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han explicat que l'Edenia ha estat localitzada sana i estalvia

Els Mossos han informat que la jove Edenia ha estat localitzada a Barcelona
Els Mossos han informat que la jove Edenia ha estat localitzada a Barcelona | CatalunyaDiari.cat

Els Mossos d'Esquadra han informat a última hora d'aquest dijous que la jove Edenia, una noia de 14 anys que va desaparèixer el passat 16 de novembre a Barcelona, ha aparegut sana i estalvia. A través d'un missatge compartit a les xarxes socials, la policia ha explicat que la nena ha estat localitzada al districte de Sants-Montjuïc, sense oferir més detalls al respecte. 

La menor va desaparèixer el 16 de novembre

Recordem que aquesta mateixa tarda els Mossos han demanat la col·laboració ciutadana per localitzar la jove, que va desaparèixer el passat 16 de novembre sense deixar cap rastre. A través d'un missatge compartit a les xarxes socials, la policia ha informat que a la menor se li va perdre la pista al mateix districte de Sants-Montjuïc. 

En aquell moment vestia unes malles ('leggins), i unes sabadilles de color negre.  A banda, el cos ha explicat que, quan va ser vista per darrer cop, Edenia també portava una dessuadora de camuflatge de color gris i negre, i que té un petit pírcing al nas. 

Troben sa i estalvi un jove de 15 anys desaparegut a la Selva

Fa uns dies, els Mossos també van demanar ajuda per localitzar Anton, un jove de 15 anys que va desaparèixer el 15 de novembre a Caldes de Malavella, a la comarca de la Selva. El menor, sobre qui el cos va indicar que feia 1,70 metres d'alçada i tenia els ulls blaus, havia desaparegut del seu domicili familiar sense deixar cap rastre, vestint uns texans i una samarreta de color blanc. 

Tan sols unes hores després els Mossos van informar que el desaparegut havia estat localitzat sa i estalvi per la Policia Local del municipi de Cassà de la Selva, sense especificar els motius de la desaparició, o què el va portar a desplaçar-se fins a aquella localitat.

Localitzen un home de 65 anys desaparegut a Barcelona

Uns dies abans, el 9 de novembre, la Guàrdia Civil va informar de la desaparició de Miguel Ángel Sánchez Quemada, un home de 65 anys que va desaparèixer a la mateixa ciutat de Barcelona el 8 de novembre. Segons va explicar el cos policial, a l'home se li va perdre el rastre a la zona de l'Hospital del Mar, i en aquell moment duia al coll un embenatge. Al mateix temps, també vestia un xandall de color blau fosc, i unes sabatilles esportives. Afortunadament, tan sols uns dies després l'home va ser localitzat en bon estat. 


Comentaris

envia el comentari