Desapareix a l'Alt Empordà Montse Elías, periodista de TVE Catalunya

La desapareguda passava tres dies amb una amiga a la localitat de Colera

La periodista de TVE Catalunya, Montse Elías.
Montse Elías, periodista de TVE a Catalunya, està desapareguda des de fa uns dies. | RTVE

La periodista de TVE Catalunya, Montse Elías, està desapareguda des del passat dimecres, 9 de setembre, segons ha explicat l'emissora televisiva on treballa després que ho hagi denunciat la seva família.

Elías, de 44 anys, passava uns dies de vacances a la localitat de Colera, a l'Alt Empordà, juntament amb una amiga seva i la seva gossa Baguira. Segons les informacions difoses a través de les xarxes socials, Elías va ser vista per darrer cop dimecres a la Cala Tamariua, situada al terme municipal de Port de la Selva, a la mateixa comarca altempordanesa.

Montse Elías, desapareguda des del passat dimecres

De fet, l'Associació de Protecció Civil d'aquesta localitat ha emès un missatge a les xarxes socials alertant de la desaparició d'Elías:

Tal com expliquen a la piulada, la periodista pateix un transtorn pel qual necessita una medicació que no duu a sobre. A més, donen dades del seu vehicle i expliquen que té el telèfon mòbil desconnectat. Aquest dissabte, 12 de setembre, s'ha fet ressò de la notícia TVE Catalunya, a petició de la família:

La desaparició de Montse Elías es coneixia fa tot just unes hores i la difusió que n'ha fet RTVE ha ajudat a augmentar el ressò de la notícia a les xarxes socials, on els missatges amb informació de la desapareguda compten ja amb una àmplia repercussió. Caldrà estar pendents, doncs, del desenllaç de la desaparició de la periodista de TVE.


Comentaris

envia el comentari