ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

Cau una banda de 'narcos' assentada a Tarragona que distribuïa a tot l'Estat

Hi ha cinc persones detingudes, quatre de les quals ja han ingressat a presó
Imatge d'una de les plantacions 'indoor' desmantellades a Tarragona | Policia Nacional

 

La Policia Nacional ha desarticulat un grup criminal de narcotraficants que, des de Tarragona, proveïa marihuana a diverses distribucions de tot Espanya. Segons fonts policials, s’han detingut fins a cinc persones que residien en municipis propers a la capital del Tarragonès, on tenien diferents cultius ‘indoor’.

 

Les investigacions, concretament, van començar el passat mes de febrer quan la policia obtenir informació sobre diverses persones que vivien a la ciutat de Valls, i que podrien estar cultivant grans quantitats de marihuana.

 

1.515 plantes confiscades

Durant l’operatiu es van dur  terme cinc entrades i registres a diferents habitatges del terme municipal de Valls, on es van confiscar 1.515 plantes de marihuana, 11,812 quilos de cabdells preparats per a la distribució, tres pistoles d’aire comprimit, una escopeta carabina, 59 làmpades de calor, 46 balasts elèctrics, dos verificadors, quatre ventiladors, dotze extractors i filtres de carboni.

 

Els arrestats, a qui se’ls imputen delictes de pertinença a grup criminal i contra la salut pública, van passar a disposició judicial. Quatre dels cinc detinguts han ingressat a presó.