YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Desarticulen una xarxa de narcotraficants que cultivava marihuana a Catalunya

S'han detingut dotze persones en una operació conjunta de la Policia Nacional i l'Agència Tributària

Imatge de la marihuana requisada | Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional amb la col·laboració de l'Agència Tributària han desarticulat una organització de narcotraficants que introduïen droga a l'Estat espanyol mitjançant l'equipatge de viatge. Els detinguts es dedicaven al cultiu de marihuana a Terrassa i Premià de Mar, on la policia va trobar més de 400 plantes i 14,5 quilos de cabdells de marihuana.

Els investigadors de la Policia Nacional van procedir a la desarticulació total d'aquesta organització amb la detenció de dotze persones d'una xarxa de narcotraficants més en diferents. En els registres realitzats es va procedir a la desarticulació de dos cultius hidropònics de marihuana totalment operatius on els agents es van trobar més de 400 plantes a Terrassa i Premià de Mar i 14,5 quilograms de cabdells de marihuana. En total han estat detingudes dotze persones a Barcelona, Madrid, Gijón i Pontevedra.

Les investigacions que la policia va iniciar el passat mes de març quan dos agents de l'aeroport de Madrid van detectar al control d'entrada una dona amb sis quilos d'equipatge amb cocaïna. Un altre membre de l'organització es trobava a l'aeroport amb la missió de recollir l'equipatge i traslladar-lo als membres del grup que s'encarregaven de l'extracció de la droga. La dona que transportava l'equipatge i el membre que l'esperava van ser detinguts. Més tard es va procedir a la desarticulació del laboratori de Torrejón d'Ardoz (Madrid) en el qual es realitzava l'extracció de la substància estupefaent impregnada i es van detenir la resta de membres de la xarxa de narcotraficants, dels quals un d'ells n'era el líder.

Imatge de l'equipatge de la dona detinguda on es guardava la droga | Policia Nacional

 


Comentaris

envia el comentari