IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Descarten violació després que un home penetrés la seva neboda 15 anys «sorpresa i en xoc» a Vilanova i la Geltrú

Segons recull la sentència es tracta només d'un abús sexual, ja que es descarta la intimidació i la violència

Imatge d'arxiu de la façana de l'Audiència Provincial de Barcelona
Imatge d'arxiu de la façana de l'Audiència Provincial de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

Després de la polèmica i controvertida sentència a 'La Manada' han estat molts els qui s'han alçat per reclamar una justícia més neta i transparent a Espanya. Les protestes, però, no han semblat afectar les tres magistrades de la secció segona de l’Audiència Provincial de Barcelona que han descartat avui la violació d'un oncle a la seva neboda l'any 2011

Segons la sentència, a la qual ha tingut accés la publicació 'El Món', «practicar sexe oral i penetrar una nena de 15 anys sorpresa, en estat de xoc i sense que ofereixi resistència», no és violació; és només abús sexual. 

  

La nena «en estat de xoc i sense oferir resistència»

Ha estat la base per la qual les magistrades han demanat sis anys i sis mesos de presó, a part de pagar una multa de 20.000 euros a la víctima, a l'agressor.

En aquest sentit, doncs, en un cas en plena efervescència de 'La Manada' —aquí també s'hi contempla la penetració—, les jutgesses han optat, també, per considerar-ho abús sexual

 

El succés, el 31 de juliol de 2011

Tot va ocórrer el 31 de juliol de 2011. F. M. P., major d'edat i sense antecedents penals, va dirigir-se a la planta superior del seu domicili accedint, posteriorment, al lavabo on es trobava la filla del seu germà i de només 15 anys.
 

Al·legant que només volia demanar-li el mòbil, l'home va entrar al bany mentre es treia els pantalons. Va ser aleshores quan l'agressor va treure-li  a la jove el pantaló curt que vestia i les calces i, tombant-la a terra per practicar-li un cunnilingus. 

A través de les paraules textuals de la sentència, podem veure que l'home va acabar portant la noia en una habitació on, sobre el llit, va optar  per penetrar-la. Tot plegat, mentre la víctima de l'agressió estava «sorpresa, en estat de xoc i sense oferir resistència».

La nena, finalment, va presentar «símptomes d'estrès post-traumàtic, ansietat i fòbies, de tal manera que no va poder reprendre la seva vida normal fins força temps després». 
 


Comentaris

envia el comentari