IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Desenterren el cadàver d'un home per confirmar que no està viu

Els fets van ocórrer a la localitat valenciana de Torrent

gtiTskJs en Videos

El misteri dels sorolls que procedien d'un nínxol al cementiri de la localitat de Torrent, a la Comunitat Valenciana, va acabar ahir amb l'exhumació del cadàver en qüestió. El jutjat de guàrdia va acordar la immediata obertura del nínxol davant la possibilitat que haguessin donat sepultura a un home que podia estar moribund però encara amb vida.

Per això mateix, tal com mostra el vídeo de Las Províncias, un fill i un gendre de la persona morta van viure amb gran angoixa els moments de l'extracció del taüt per si el seu familiar encara podia estar amb vida. També van assistir a la comprovació del cadàver un metge forense i el seu ajudant, dos advocats, un equip de la Policia Científica, quatre policies uniformats i diversos empleats del cementiri.

Després de tot, no va haver-hi cap sorpresa macabra, ja que el cos es trobava tal com el van introduir dilluns passat. El fill del mort va donar fe del fet mostrant una foto del difunt al forense. La imatge va ser presa amb un telèfon mòbil poc abans de l'enterrament i aquesta era la prova que el cadàver no s'havia mogut ni un centímetre en els dies que portava enterrat dins del taüt.

Cal destacar que el jutge va ordenar l'aixecament del cadàver i la pràctica de la seva autòpsia en el cas que fos necessari. Davant l'absència del jutge en el lloc dels fets, el forense va dirigir l'exhumació i va donar instruccions perquè l'enterrador mogués el menys possible el taüt quan el tragués del nínxol. El metge va observar el cadàver durant uns segons i va confirmar que estava tal com el van vetllar. A més no van trobar cap tipus d'esgarrapada ni cops en la tapa del taüt.


Comentaris

envia el comentari