La contínua desgràcia de la família de Janet Jumillas durant l'últim any

A més de la seva desaparició, la seva germana gran i la seva tieta han mort per una llarga malaltia i el seu germà ennuegat

Janet Jumillas, desapareguda a Cornellà
Janet Jumillas va desaparèixer a Cornellà el passat 13 de març | Cedida

La dita popular diu que les desgràcies mai venen soles, i aquest fet sembla que s'ha complert plenament en la família de Janet Jumillas, la dona desapareguda a Cornellà de Llobregat el 13 de març. Si no hi hagués prou amb no saber res de la seva filla, Carmen Peña, la seva mare, ha hagut de patir la mort d'una altra filla, un fill i la seva germana des de començaments del 2018

L'últim fet tràgic que han viscut els Jumilla Peña va tenir lloc el passat 15 d'abril, segons recollia 'El Español'. Va ser llavors quan es va confirmar la mort de Paco, el germà més proper a Janet i que vivia amb ella al mateix pis, després d'haver estat ingressat en coma, ja que s'havia ennuegat amb una salsitxa.

Va perdre la vida en un fatal accident

La casualitat va voler que Paco, de 43 anys, perdés la vida, moments després d'assistir a una nova concentració a Viladecans on l'entorn de la desapareguda demanava més esforços per trobar la seva germana de 39 anys. Ell era sens dubte un dels més afectats per la desaparició de Janet, i és que la família confirmava que durant aquest temps havia començat a prendre ansiolítics.

La família i amics de la desapareguda es concentren tots els dimecres
La família i amics de la desapareguda es concentren tots els dimecres | Youtube

 

Un cop va finalitzar la concentració, va decidir anar a sopar a un frankfurt del carrer de Rafael Casanova. Va ser allà on un tros de salsitxa li va provocar un problema a les vies respiratòries. Ràpidament, com que no van poder extreure-li, es va avisar a una ambulància que, segons un testimoni, va trigar trenta minuts a arribar.

No se sap si aquest temps va ser clau perquè els metges no poguessin fer més per la seva vida, un cop va ser traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron. Va ingressar ja en estat molt greu i, després d'unes hores en coma, va acabar sent desconnectat.   

Dues morts per malaltia en pocs mesos

Aquest només l'últim episodi d'un any ple de males notícies per a la família. El 2018 començava de la pitjor manera possible. La germana gran dels cinc membres dels Jumillas Peña moria només amb 51 anys. Després d'una llarga lluita, Maria no va poder guanyar la seva batalla contra el càncer. 

Pocs mesos després, la seva mare i la resta de la família hauria de viure un altre capítol negre. La germana de Carmen Peña, i tieta de Janet, moria també a causa d'una llarga malaltia. 

Finalment, el 13 de març de 2019 es produïa el moment més incert amb l'estranya desaparició de Janet. Quan ja s'han complert cinc setmanes, continues obertes moltes incògnites sobre el cas i els seus éssers estimats mantenen l'esperança que es pugui resoldre, aquest cop sí, amb un final feliç. 


Comentaris

envia el comentari