IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Desmantellen a Sils un taller clandestí on es falsificaven Ferraris

La policia espanyola ha detingut almenys dues persones implicades en la imitació de cotxes de gamma alta i no es descarta que n'hi hagi més

El taller clandestí es dedicava a falsificar Ferraris. | Cedida

La policia espanyola ha dut a terme un operatiu d'àmbit estatal per desmantellar una organització dedicada a la falsificació de Ferraris i altres marques de gamma alta a partir de cotxes de gamma més baixa. Aquest dimarts 7 de febrer, el cos va actuar a Sils (Selva) després de saber que s'havia instal·lat un taller de forma clandestina on es feien aquests treballs al polígon que hi ha a tocar de la carretera de Santa Coloma, a la C-63. Segons avança el Diari de Girona, la policia espanyola va muntar un gran dispositiu que va acabar amb la detenció d'almenys dues persones que eren al taller en aquells moments i amb el comís dels cotxes falsificats, que eren almenys nou. El cas està sota secret de sumari i no es descarten noves detencions.

De moment s'han arrestat dues persones, tot i que la policia no descarta més detencions. | Cedida

 

La policia espanyola va tenir coneixement de la instal·lació, feia poc més d'un mes, d'un taller il·legal al polígon que hi ha a tocar de la carretera de Santa Coloma, a la C-63. Aquest dimarts van desplegar un ampli dispositiu amb agents de fora de Girona per intentar enxampar-los in fraganti. També van comptar amb el suport de la Policia Municipal de Sils. El resultat va ser la detenció d'almenys dues persones, que estaven al taller en aquell moment, i la confiscació d'almenys nou vehicles que es van traslladar a una nau de titularitat municipal i que posteriorment es van tapar amb una lona fosca. Segons publica el Diari de Girona, tots els vehicles comissats estan a mig muntar i gairebé només tenen el xassís. El que sí que duen és el logotip de la marca Ferrari en el lloc on el porten els vehicles originals. La policia creu que en aquest taller il·legal també es feien imitacions d'altres marques conegudes de gamma alta. 

El cas es troba sota secret de sumari. Aquesta operació s'emmarca en una investigació d'àmbit estatal per desmantellar una banda dedicada a la falsificació d'aquests vehicles des de diferents tallers. Posteriorment, la banda els venia a preus alts però mai al preu real en què costa un cotxe original d'aquestes marques. No és la primera vegada que la policia espanyola actua contra aquesta activitat il·legal. El 2013 van desmantellar dos tallers a Madrid i València en què es feia la mateixa pràctica il·legal. En aquest cas, no només es falsificaven Ferraris sinó també Aston Martin. Els vehicles modificats es venien a través d'Internet per uns 40.000 euros —els originals costen 200.000 euros o més. L'organització també els comercialitzava, a part de muntar-los.


Comentaris

envia el comentari