IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Desmantellen un pis de narcotraficants amb cents de grams d'estupefaents i armes de foc a Barcelona

Estava ocupat il·legalment i era un potent punt de distribució de cocaïna, crack, èxtasi i haixix

Detingut
El pis era punt de distribució de cocaïna, crack, haixix i èxtasi | Mossos d'Esquadra

Imatges de pel·lícula d'una batuda. Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han desmantellat un pis ocupat il·legalment al barri del Turó de la Peira, al districte de Nou Barris de Barcelona, que s’utilitzava com a punt de distribució de drogues, principalment cocaïna, crack, èxtasi i haixix.

A l’interior del domicili es va localitzar un home, de nacionalitat dominicana i responsable de la gestió de la venda de droga, que en adonar-se de la presència policial, va desfer-se d’algunes substàncies estupefaents i les va llençar al lavabo. L’home va ser detingut i dos dies després es va detenir una segona persona relacionada amb els fets.

Persones drogant-se a l'interior

A l’interior del pis també es van localitzar nou persones que estaven consumint crack i haixix. Es van intervenir més de 300 grams de substàncies estupefaents preparades amb dosis individuals i es van intervenir dues armes de foc, una d’elles simulades.

Durant la investigació també es van fer quatre actuacions relacionades que van acabar amb detinguts que intentaven ocupar immobles per establir un punt de venda. No es descarten noves detencions d’altres investigats sobre els quals s’ha dictat una ordre policial de detenció. Un cop constatat que en el pis ocupat no hi vivia ningú, es va lliurar l’immoble al seu legítim propietari.

Els investigats van canviar de pis per despistar la policia

La investigació es va iniciar fa cinc mesos quan es va tenir coneixement que des d’un pis s’estaria distribuint substàncies estupefaents, la qual cosa comportava que hi havia un gran volum de persones d’aspecte toxicòman que hi accedien per comprar i consumir les drogues.

Agents dels dos cossos policials van iniciar un dispositiu per recollir més dades relacionades amb el pis investigat. En el marc d’aquestes vigilàncies es va poder recollir el testimoni d’un home que va explicar que a l’interior del pis es venia crack i que havia arribat a veure menors a l’interior que també consumien.

El mes de novembre passat, es va produir un intent de desnonament judicial d’aquest pis, motiu pel qual els investigats van abandonar-lo i el pis es va tornar a ocupar per una parella que no va continuar amb l’activitat de venda de droga. A partir del mes de gener es va constatar que els investigats haurien ocupat il·legalment un nou pis des d’on continuaven la venda de substàncies estupefaents i, en alguns casos es permetia que els clients utilitzessin una habitació per consumir les substàncies.

Redada
La policia, segons abans d'entrar al domicili investigat | Mossos d'Esquadra

 


Comentaris

envia el comentari