ÚLTIMA HORA

🔴 Les tres prioritats de 'Tsunami Democràtic' després dels aldarulls

URGENT

⚽️ La Lliga demana a la Federació que el clàssic del 26 d'octubre se celebri a Madrid

Desmantellen un punt de cultiu de marihuana amb més de 800 plantes a Figueres

Arran l’operació, els Mossos d’Esquadra han detingut un home que ja comptava amb una ordre judicial i han descobert sis connexions elèctriques il·legals
Desmantellen un punt de cultiu de marihuana amb més de 800 plantes a Figueres | Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat un punt de cultiu de marihuana a Figueres, a l'Alt Empordà. Els fets han succeït en un pis de la capital catalana de l’Alt Empordà on hi havia emmagatzemades més de 800 plantes. Arran els fets, un home ha estat detingut i, tal com el mateix cos ha informat al seu compte de Twitter, l’arrestat ja tenia una ordre judicial pendent.

 

 

Un total de 849 plantes de marihuana

Aquest matí diversos agents dels Mossos d’Esquadra han trobat un total de 849 plantes de marihuana en un pis situat al barri del Culubret de Figueres, concretament al carrer Ramon Reig.

 

Segons informa el mitjà ‘Diari de Girona’, el dispositiu seguia ordres del jutjat d’instrucció número 2 de la capital de l’Alt Empordà, i pretenia trobar cultius i punts de compra i venda d’aquesta substància estupefaent, i també tenien l’objectiu de detectar defraudació de fluid elèctric.

 

L’home comptava amb una ordre de detenció

L'home comptava amb una ordre de detenció per conduir sense carnet i per un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat | Mossos d'Esquadra

 

En l’interior del pis hi han trobat les 849 plantes i un total de 32 làmpades, 34 transformadors, dues caixes de llum i un ventilador, tot repartit en diverses habitacions. A més, treballadors de la companyia elèctrica d’Endesa han confirmat l’existència de sis connexions fraudulentes enganxades a la xarxa general de subministrament elèctric.

 

Finalment, l’operació s’ha saldat amb una persona detinguda, que ha estat un veí de la mateixa localitat. L’arrestat, a més, estava sent investigat per dos presumptes robatoris que havia comès fa pocs mesos, i sobre ell pesava una ordre de detenció per conduir sense carnet i per un delicte d’atemptat contra agents de l’autoritat.

 

S’espera que l’arrestat passi a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres pròximament.    

 

Un mosso fora de servei deté un lladre a Salt

El passat dimecres, 23 de gener, un Mosso d’Esquadra fora de servei que estava dinant amb la seva família va presenciar com un desconegut entrava per una finestra d’una casa del bloc del davant. Poc després, va sentir els crits de la propietària de l’habitatge, motiu pel qual l’agent en qüestió no va dubtar en personar-se al lloc dels fets i reduir l’agressor.

 

El jove, que era menor d’edat, va provar d’escapar-se, però el mosso va aconseguir retenir-lo fins que va arribar una patrulla i van procedir a detenir-lo. 

 

Comentaris