IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Desapareix una dona de 58 anys al barri de Vallcarca a Barcelona

La Mercè va ser vista per última pegada el passat dimarts 26 de març

La Mercè va desaparèixer el passat 26 de març
La Mercè va desaparèixer el passat 26 de març | Twitter (@mossos)

Els Mossos d'Esquadra fan una crida a través de les xarxes socials per a localitzar a la Mercè, una dona de 58 anys que avui fa cinc dies que va desaparèixer. La dona va ser vista per última vegada al barri de Vallcarca de Barcelona el passat dimarts 26 de març.

Segons han informat els agents la Mercè viu al barri de Vallcarca tot i que també freqüenta Sant Cugat on viuen familiars i coneguts de la desapareguda. En el moment de la desaparició duia un jersei de color verd i uns pantalons blaus amb quadres negres.

Els Mossos demanen la màxima difusió per poder ajudar-los a trobar-la i han indicat el número 112 com a contacte perquè si algú coneix més detalls sobre la desaparició o més informació que pugui ajudar en la investigació els la faci arribar.

Busquen un desaparegut a Sant Andreu
L'últim cop que es va veure en Jorge anava amb el seu cotxe, un Toyota Prius | Twitter (@mossos)

 

Busquen un home desaparegut fa tres setmanes a Barcelona

Els Mossos comunicaven, fa poc més d'una setmana, la desaparició d'en Jorge, un home de 53 anys que va desaparèixer el passat dilluns 11 de març al barri de Sant Andreu de Barcelona. Els agents van informar, a través de les xarxes socials, que l'últim cop que se l'havia vist conduïa un Toyota Prius negre amb matrícula 3526 FZB.

La policia ha demanat que qualsevol persona que l'hagi pogut veure, hagi trobat el seu cotxe o tingui qualsevol mena d'informació contacti amb ells. És per això que han compartit més detalls sobre Jorge que fa 1,70 metres d'alçada i pesa uns 55 quilos. 


Comentaris

envia el comentari