Troben la Pepita, l'àvia amb demència senil desapareguda a l'Hospitalet de Llobregat

La dona, de 87 anys, ha estat trobada en bon estat

Josefa Gallego, desapareguda a l'Hospitalet
La Josefa va desaparèixer aquest passat dijous, l'últim cop que la van veure era a la zona de Pubilla Cases | Twitter (@QSDglobal)

Actualització del divendres, 3 de maig, a les 9.00 hores: Finalment, segons ha comunicat la família, la Pepita ha estat localitzada en bon estat. 

Aquest dijous han denunciat la desaparició de Josefa Gallego Cano, una àvia de 87 anys de l'Hospitalet de Llobregat que pateix demència senil. L'últim cop que se la va veure estava a la zona de Pubilla Cases vestida amb una jaqueta granat, pantalons grisos, un mocador de tons marrons, una bossa negra creuada i uns botins negres. La seva alçada és 1,50 metres, és de complexió prima i té  el cabell blanc.

Demanen que qualsevol que la vegi contacti amb números d'emergència com el dels Mossos, trucant al 112, el de la policia nacional, trucant al 091 o el de la Guàrdia Civil, trucant al 062 i recorden que en patir demència senil podria estar desorientada. També es facilita un correu electrònic per qualsevol informació que es tingui sobre ella: info@qsdglobal.com.


Comentaris

envia el comentari